Finnboda parkväg 14B

Finnboda, Nacka Se på karta

4 395 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Förening
HSB BRF Finnboda Hage i Nacka
Om föreningen
Avgift
5 310 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
52 321 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!

Varmt välkommen till denna trevliga 3:a i populära Finnboda.

Här har du ett lugnt boende intill Stockholms inlopp mitt emot Djurgården med knappt 150 meter till vattnet och gångavstånd in till pulsen på Södermalm såväl som fina grönområden och en vacker strandpromenad.

Lägenheten präglas av stora fönsterpartier och en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum i kombination med den härliga inglasade balkongen i högt och fritt läge bidrar till att skapa fantastiska sociala möjligheter. Två rymliga sovrum, ett öppet fräscht kök och ett modernt fullt utrustat badrum.

Utmärkta kommunikationer in till stan och till Nacka med både båt och buss. Skärgården har aldrig varit närmare. För barnfamiljer finns flera förskolor på två minuters promenadavstånd samt en skola i området. I området finns dessutom en välsorterad ICA-butik med allt man behöver, gym och café. Övriga butiker och all service man kan tänka sig finns i Sickla Köpkvarter och Nacka Forum endast en promenad bort. I Sickla köpkvarter finns även biograf och Dieselverkstaden, ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka