Svängrumsgatan 85

Flatås, Göteborg Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Flatås Park
Om föreningen
Avgift
4 440 kr/mån
Pris/m²
40 854 kr/m²
Antal besök
891
Dagar på Hemnet
1

Med parknära läge och trivsam balkongvy erbjuds här en optimalt planerad trerummare med två klädkammare, badrum samt även gästwc. Bostaden är nyproducerad från 2018 och med alla de fördelar som det innebär. Föreningen består av 140 medlemmar och med underliggande garage och förråd där hissen går upp till varje våning. Föreningens standard är genomgående hög vilket genomsyras i allt från entréer, trappuppgångar och även i själva bostaden.

Lägenheten är väldisponerad och förenas i en rymlig planlösning med ett härligt ljusinsläpp och balkong vänd mot söder. Flatås Park hade första inflyttning i slutet av 2018 och skicket är därmed mycket bra och håller genomgående hög klass på materialval. Den klassiska ekparketten och de vita väggarna ger en god bas att inreda utefter. Bostaden passar bra för en barnfamilj, med flertalet sovrum samt inte minst lekytor och skolor på nära avstånd eller också för er som letar efter en mer bekväm vardag bortom stort hus och dess underhåll. Flatås är attraktivt beläget. Mitt mellan stad och natur. Kanske känner du till området sedan tidigare eller är det ett nytt kvarter att upptäcka. Föreningen är Svanenmärkt vilket ställer höga krav på allt från materialval, energiförbrukning och till inomhusmiljön i själva bostaden. Inomhusmiljön blir sund, välventilerad och tyst med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer. I Flatås finns allt från små till stora lägenheter och en blandad bebyggelse av sextiotalshus och nyproduktion vilket ger en härlig mix och karaktär i området. Föreningen består av tre bostadshus och två innergårdar med grönskande miljö, flertalet mysiga sittplatser och möjlighet till att grilla. Här finns också miljöhus och en servicestation för cyklar. Välkommen att upptäcka denna stora trea om 82 kvadratmeter fördelat över två sovrum, två klädkammare, kök och vardagsrum i öppet samband samt gäst-wc och badrum med tvättavdelning.

Hissen går från garageplan till husets alla våningar. Här nås hallen från entréplanet och är rymlig med avhängning direkt till höger samt två garderober, en för ytterkläder och en som linneskåp. Bostaden har två sovrum, ett som nås från hallen och ett som ligger med ingång från vardagsrummet. Master bedroom som är det största sovrummet har fönster ut mot innergården samt access till den stora klädkammaren om hela sex kvadratmeter. Bostadens mindre sovrum har även det ingång till en klädkammare.

Vidare in från hallen nås både kök och vardagsrum i öppet samband.Här slås man genast av den härliga balkongen som ligger i rakt blickfång och fint söderläge. Rummets stora fönsterparti medför sällskapsytor som verkligen badar i ljus. Från fönsterna och även balkongen ges fin sikt mot den intilliggande parkmiljön och de grönskande träden strax utanför. Köket kommer från Marbodal och ligger i vinkel upprätt mot fönsterpartiet. Den vita stommen och de vita vitvarorna ger en minimalistisk samt modern känsla. Här finns gott om förvaring och goda arbetsytor i den betongliknande laminatbänkskivan. Vitvaruparken kommer från Siemens och är komplett bestående av kyl och frys i fullhöjd, mikro, varmluftsugn samt induktionshäll. Diskmaskinen är integrerad. Matbordet ges given plats invid fönsterpartiet och här finns luft nog att duka långbord vid större middagar och festligheter. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp men även vitrinskåp och avställningsmöbler om så önskas.

Balkongen är socialt placerat och med ypperligt solläge. Gör som säl

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Visningstider

  • 27
    jul
    Mån 27 jul kl. 17:30–18:00
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.