Kommande

Snöågatan 1C

Forssa, Borlänge kommun Se på karta

1 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Majoren i Borlänge
Om föreningen
Avgift
3 317 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
14 667 kr/m²
Kommande

Endast några trappsteg upp från marken ligger denna fina trea, där alla rum binds samman av likadana mörka golv. Detta skapar en enhetlig känsla och tillsammans med de neutrala färgvalen i övrigt passar denna lägenhet de flesta.

Köket renoverades så sent som 2017 och här har man valt integrerade vitvaror för ett så stilrent uttryck som möjligt. Köket rymmer en matplats, men vardagsrummet är så stort att du får plats med ytterligare en här om du vill. Från vardagsrummet når du balkongen där du kan njuta av solen hela dagen fram till eftermiddagen.

Lägenheten rymmer dessutom ett badrum med dusch, två sovrum samt massor av förvaring i form av garderober och klädkammare.

Från Snöågatan 1C har du bara någon minuts gångavstånd till mataffär, möbelaffär och restauranger med rättigheter i Forssa centrum. Vill du in till stan eller till Norra Backa handelsområde tar du dig enkelt dit på cykel på mindre än 10 minuter.

Den här fina lägenheten ligger ute som kommande, i väntan på att säljaren ska hitta en villa i Forssa-området. Missa inte denna fantastiska lägenhet, utan anmäl ditt intresse redan nu!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Adam Thunell

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Adam Thunell, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
0703849981

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.