Fyrverkaregatan 12

Fredriksdal, Helsingborg Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Våning
2
Byggår
1972
Avgift
4 950 kr/mån
Driftkostnad
1 668 kr/år
Pris/m²
15 870 kr/m²

Välkomna till Fyrverkaregatan 12B, en fin trea med balkong som ligger i det bästa läget, här får man mycket soltimmar!

Bostaden erbjuder en välplanerad och praktiskt planlösning där varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. I fastigheten finns det hiss som tar er upp till andra våningen där ni kliver in i en välkomnande och ljus hall med ett fint parkettgolv som har plats till både förvaring och att hänga av sig ytterplaggen. I slutet av hallen finner man det helkaklade moderna badrummet som är utrustat med dusch och spotlights. Vardagsrummet är stort med trevliga umgängesytor som kan inredas med både soffgrupp och ett större matbord. Sovrummen är ljusa och rymligt med plats till dubbelsäng och förvaring längs ena sidan av väggen. Fint ljust kök med ett parkettgolv som är praktiskt med bra arbetsytor, förvaring i både över och underskåpen samt plats till ett matbord. Från köket når man balkongen. En balkong som verkligen behöver upplevas på plats, otroligt solläge, underbart! Utnyttjas till fullo och fullt möblerbar, verkligen en favoritplats!

Här bor man i ett populärt och omtyckt område med närhet till allt vad Helsingborg har att erbjuda från livsmedelsbutiker, bra med bussförbindelser, enkelt att ta sig ut på motorvägen, apotek, skolor och mysiga grönområden! Nämnvärt är även att tvättstugan ligger i samma byggnad, väldigt bekvämt!

Kontakta mäklaren redan idag så håller han er uppdaterade med viktig information som kommande visningar och när bostaden blir till försäljning. Ni når honom antingen via mail, [email protected] eller 0764-92 98 20.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg