Larmvägen 10A

Fredriksdal, Helsingborg Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns ej
Byggår
1965
Förening
HSB BRF Fredriksdal i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
5 300 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
15 094 kr/m²

Varmt välkomna till en av de finaste lägenheterna på Fredriksdal i stabil och populär HSB förening! Belägen på tredje våningen, fritt från insyn, möts vi av en modern genomgående lägenhet med en välplanerad planlösning samt stora umgängesytor och en inglasad balkong i härligt västerläge.

Bostaden erbjuder två ljusa sovrum i fil belägna i den lugnare delen av bostaden. In i bostadens hjärta når vi vardagsrummet med det härliga ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet. Härifrån når vi även den möblerbara balkongen i härligt västerläge med utsikt över föreningens grönskande innergård. I anslutning till vardagsrummet ligger matsalen med plats för 6 personer. Här har det även öppnats upp mot köket för att skapa en luftigare känsla och för att öka kontakten med köket. Ett kök som erbjuder allt du kan önska med snyggt klinkergolv och en praktisk köksö med induktionshäll. Badrummet stambyttes av föreningen 2011 och är helkaklat i vitt och grått med toppmatad tvättmaskin.

Ett perfekt boende för den som bara vill flytta rakt in, här bor du i ett lugnt område med en stabil förening.
Varmt välkomna på visningen till en bostad som bara måste ses på plats!

Utmärkande för Fredriksdal är dels de grönytor som är insprängda i området och dels närheten till både stadens centrum via lokaltrafiken och de stadsdelscentrum som man når till fots. Inom området finns både skola och dagis och ett par minuter bort når man ICA Maxi stormarknad. Det finns även goda rekreationsmöjligheter i den närbelägna Fredriksdalsparken med museum, friluftsteater och botanisk trädgård.

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.