Kåvanvägen 20 E

Funäsdalen Kåvan, Härjedalens kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Byggår
2022
Förening
BRF Ömsedal
Om föreningen
Avgift
2 803 kr/mån
Pris/m²
43 355 kr/m²

Välkommen hem till Ski in ski outläge i modernt utförande med bergvärme och egen p-plats med laddstolpe.

Denna etagelägenhet disponerar 76 kvadratmeter i tre plan. Bostaden är modern och byggs med ytskikt och utrustning av god kvalité. Bostad no. 11 erbjuder fin utsikt mot närliggande fjäll via takkupa på etagevåningen och från det ena sovrummet samt mot kovan från kök och det andra sovrummet. Bostaden är under byggnation och tillträde är 31 mars 2023.

Bostadsrättsföreningen har bergvärmeanläggning för energieffektiv uppvärmning och produktion av varmvatten.

Platsen för bostaden är vid foten av Kåvan med ski in ski out, här byggs 19 bostadsrätter i innovativ arkitektur signerad Trigueiros Architecture arkitektbyrå.

Brf Ômsedal består av 19 townhouses som är helt unika i sitt slag för området. Ljusa boenden som med sin höjd skapar fantastiska utblickar mot fjällen och erbjuder både sällskapsytor och avskildhet.

Den interiöra färgpaletten präglas av friska toner mot naturliga material. Mörkt oljade ekgolv och granitkeramikplattor på valda ytor. Lutande snedtak med vitlaserad träpanel.

Väggar är målade i en försiktigt frostgrå kulör som ramar in ljuset som strålar in genom de generösa fönsterna. Genom att använda få material och kulörer skapas en lugn och harmonisk bas, enkel att fylla med personlighet och liv.

Bastu och badrum med varma kulörer mot enkla ytor av ljus klinker och mjukt trä skapar en extra ombonad känsla. Etage/vinds-våningen med en inbjudande textilmatta utgör ett stillsamt och behagligt rum.

Andra saker som utmärker bostaden är den generösa storstugan som är gjord för umgänge och matlagning, skidförråd i anslutning till bostaden och källarförråd samt rymliga sovrum med generösa fönsterpartier på andra plan.

Till bostäderna 1-15 hör egen p-plats med laddbox för elbil.

Om husen i BRF Ömsedal
Formstarka takkupor, takfönster och bostädernas varierade takvinklar skapar variation och delar in de unika bostäderna i två huskroppar.

Träfasader i bred stående panel med gles, traditionell lockläkt. Höga fönster i svartmålat trä och spröjs. En extra hög sockeldel i smal, liggande träpanel med hörn som traditionella timmerförband.

Fasaderna är indelade i två naturnära kulörer; Den ena byggnaden i träpanel med tre nyanser av kallbrun (Hus 1). Den andra byggnaden är behandlad i tre nyanser av drivvedsgrå (Hus 2). Skiftningarna i kulörer och material är en blinkning till en gammal sammanhållen gårdsgruppering från traditionell härjedalsk arkitektur.

Gården har ett unikt skyddat läge mot tillhörande naturmark och en utelobby som öppnar sig mot skidbacken. Här skapas naturliga samlingsplatser lämpade för umgänge, lek och after-ski. Men även plats för avskildhet i skydd framför den egna entrén. I en gemensam souterrängvåning finns uppvärmda låsbara förråd samt utrymme för att valla skidor, meka och tvätta mountainbikes.

Flera andra bostäder är till salu bland annat följande;
7, 132 kvm BOA 5 495 000 kr
9, 76 kvm BOA 3 295 000 kr
18, 84 kvm golvyta 2 695 000 kr (souterrängbostad)

Kontakta mäklaren för mer info!

Mer info om övriga bostäder finns i ekonomisk plan eller genom mäklaren.

Välkommen att kontakta mäklaren för frågor och visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakta mäklaren

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40