Nyproduktion

Artillerigatan 38

Gamlestaden, Göteborgs kommun Se på karta

3 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Planerat tillträde
Inflyttningsklar
Förening
BRF Makrillen
Om föreningen
Avgift
4 445 kr/mån
Pris/m²
48 000 kr/m²
Nyproduktion

Inflyttningsklar, rymlig trea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, god förvaring och skyddad balkong i söderläge.

Det finns fortfarande kvar fina lägenheter i olika variationer och storlekar. Hör av dig till vår säljare för mer information och hjälp att hitta just din framtida lägenhet!

I föreningen finns ett gemensamt mötesrum som enkelt kan förvandlas till en övernattningslägenhet. Det finns även en gemensam hälsostudio med en infraröd bastu, en gemensam relaxavdelning och en träningsyta.

Interiör
Lägenheterna i Brf Makrillen skiljer sig en hel del från varandra, både i storlek och planlösning. Vissa lägenheter har en öppen planlösning medan andra har separat kök och vardagsrum. Köket är utrustat med vita vitvaror, infälld induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn, kolfilterfläkt och mikrovågsugn i väggskåp eller högskåp. Skåpsluckorna är släta och vita luckor med rostfria handtag. Golvet är av trestavsparkett i ek, golvlister i ek och fönsterbänkarna är i gråmelerad natursten. Det finns vita garderober med dörrar eller skjutdörrar och klädkammare med hyllplan och klädstång. Badrummet har klinkergolv, infällda spotlights och böjda, vikbara duschväggar i klarglas. I de större lägenheterna finns tvättmaskin och torktumlare, och i de mindre lägenheterna en kombimaskin. Alla lägenheter har ett förråd på vinden eller i källaren.

Det finns även två härliga gårdar, gårdarna är lummiga och gröna och på flera ställen finns sittgrupper. Här ska det vara skönt att bara vara, att umgås med vänner eller att leka.

Läs mer om bostaden
Göteborgs Egnahems AB

Kontakt

Jessica Larsson

Göteborgs Egnahems AB
031-7077147

Visningstider

  • 25
    okt
    Mån 25 okt kl. 16:00–17:30
    Bokad visning. Vänligen kontakta säljaren för att boka tid. Visningslägenhet på Artillerigatan 34.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.