Kampementsgatan 14, 1tr

Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84,4 m²
Balkong
Ja
Byggår
1963
Förening
BRF Kampementet 2
Om föreningen
Avgift
4 373 kr/mån
Driftkostnad
9 600 kr/år
Pris/m²
76 955 kr/m²
Antal besök
2 227

Välkommen till en välplanerad lägenhet på populära Kampementsgatan.
Lägenheten erbjuder en rymlig och välkomnande hall med otroligt gott om förvaring i originalgarderober samt avhängningsmöjligheter av ytterkläder. I direkt anslutning till hallen finner du en separat gästtoalett. Kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra, vilket skapar en social och trevlig miljö. Vardagsrummet med dess vackra parkett är otroligt trivsamt och får ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Här finns gott om utrymme för både soffgrupp och matplats. Köket är rymligt, ljust med plats för ett matbord. Förvaring erbjuds bakom vita skåpluckor. Köket har full maskinell utrustning i form av spis, fläkt, ugn, kyl/frys, vinkyl och diskmaskin. Via köket kommer du ut på den stora möblerbara inglasade balkongen med grönskande utsikt. Badrummet är utrustat med bubbelbadkar, handdukstork, WC och kommod. Utanför badrummet finner du lägenhetens grovkök med tvättmaskin, praktiska avlastningsytor och förvaring. Lägenhetens båda sovrum är väl tilltagna. Kök, hall och badrum är utrustade golvvärme.

Kampementsbacken är ett speciellt område på Gärdet med hus som uppfördes i början av 60-talet. 1960 ordnades en tävling om bostadsbebyggelse på Kampementsgatan. Den finländske arkitekten Alvar Aalto vann med ett förslag på hustyp - två kopplade punkthus - som han tidigare provat på femtiotalets stora bostadsutställning i Berlin. De fem husens gruppering skulle åstadkomma en tydlig silhuett på Kampementsbackens höjd. Arkitekt Lars Bryde fick sedan i uppdrag att rita husen, som stod färdiga 1963.

Här bor du med ett perfekt läge med direkt närhet till grönområden på Gärdesfälten, Kampementsbadet, Karlaplan och har utmärkta kommunikationer. Bekvämt promenadavstånd till Fältöverstens rika utbud av butiker och de centralaste delarna av stan. Nybyggd cykelväg i direkt anslutning till huset. I närheten av huset finns bland annat apotek, pizzeria, hamburgerrestaurang, café, sushi och två mataffärer. Genom närheten till Norra Länken tar du dig snabbt in och ut ur innerstaden med bil. Ett stenkast till T-bana Gärdet och buss nr 1 på Värtavägen. På Valhallavägen når du T-bana Karlaplan, buss 4 och 72.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Sara Wiksell

Notar
Mäklare Sara Wiksell, Notar
0708-67 70 23
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021