Sandhamnsgatan 59, 2 tr

Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun Se på karta

7 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
1966
Förening
BRF Kampementparken
Om föreningen
Avgift
4 713 kr/mån
Pris/m²
83 333 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Ring Mathias Dominius på 0708-997936 för att boka visning. Välkommen till denna trevliga 3:a på mysiga Sandhamnsgatan. Lägenheten är rymlig och trevlig med gott om plats för socialt umgänge. Solig balkong i söderläge med utsikt över Gärdesfälten.

Bostadsrättsföreningen Kampementparken är en stor och stabil förening med garageplatser för endast 1200 kr/mån, två tvättstugor samt grovtvättstuga, pingisrum, grovsoprum, cykelrum, samt innergård med grill och sittplatser sommartid. Bredband via fiber samt TV 8 favoriter ingår. Inga avgiftshöjningar har gjorts sedan föreningen bildades. På en minut nås SATS träningscenter med squash-bana och på andra sidan gatan finns beachvolleyboll samt Kampementsbadet och utomhusgym. På Gärdesfälten finns Stockholms mest centrala skidspår, elljusslinga för joggingrundor eller skidåkning runt Kaknästornet, samt en ridskola. Det är även nära till skridskobana på Östermalms IP. Täta kommunikationer med buss nr 1 & 72 som stannar i närheten av huset och buss 76 en bit bort samt röd tunnelbanelinje med station Gärdet, uppgång på Värtavägen inom ca 5 min promenad. Till Stureplan och City är det cykelavstånd. Perfekt läge med direkt närhet till härliga promenadstråk längs grönskande Gärdet och bort längs Djurgårdsbrunnskanalen.

I direkt anslutning till huset finns en storpacks/gross butik där alla föreningens medlemmar har kundkort vilka följer lägenheten. Ica Nära öppet 08–23 finns på bara 250 m avstånd och även stora och fräscha ICA Kvantum Värtan öppet 08–22 finns dessutom på bara 800 m avstånd!

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Mathias Dominius

Notar
Mäklare Mathias Dominius, Notar
0708-99 79 36
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022