Sandhamnsgatan 42A, 3 tr

Gärdet, Stockholms kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 7, hiss finns
Förening
BRF Smyrna
Om föreningen
Avgift
6 758 kr/mån
Driftkostnad
8 040 kr/år
Pris/m²
58 765 kr/m²
Antal besök
2 707

Gavel 3:a (som med lätthet kan göras om till en 4:a) med stor balkong i sydvästläge!. På tredje våningen ligger denna välplanerade lägenhet med genomgående planlösning. Här bjuds på två väl tilltagna sovrum (går att göra om till tre), ett lyxigt och stort badrum, ett stort vardagsrum med utgång till balkong i lugnt sydvästläge och ett stort kök i öppen planlösning mot vardagsrum.

Fastigheten uppfördes 1993 och föreningen har således inga planer på några större renoveringar utöver normalt underhåll. I föreningen finns garage att hyra.

Brf Smyrna är en välskött förening. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Sandhamnsgatan 42A finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss 1 som stannar vid Sandhamnsplan eller T-banestation Gärdet inom 5 minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av restauranger.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

Kontakta mäklaren

Viktor Bjälkenfalk

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
Mäklare Viktor Bjälkenfalk, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
070-984 00 76

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.