Södra Fiskargatan 6A

Gävle kommun Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Våning
1 av 3
Byggår
1946
Förening
BRF Islandsplan i Gävle
Om föreningen
Avgift
3 438 kr/mån
Pris/m²
21 970 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket trevliga och trivsamma renoverade trea med generösa 2,7 m i takhöjd på Södra fiskargatan 6A.
Här har du en välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Totalrenoverat badrum med infällda spotlights i taket, kakel på väggarna, kombinerad tvätt och klinker med golvvärme och kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Nytt kök med rostfria maskiner, goda arbetsytor, bra förvaring och plats för matgrupp. Ljust vardagsrum med plats för det stora sällskapet. Två trivsamma sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblering. I den låga avgiften ingår bredband, kabel-tv, BR-tillägg, värme och vatten.
Som pricken över i:et har du möjlighet att få parkering väldigt snabbt!

Genomgående renoverade fastigheter i föreningen, nya vattenledningar, nytt tak, ny el, nya säkerhetsdörrar, nya fönster och balkongdörrar, renoverade balkonger, renoverade tvättstugor med nya maskiner och nytt sophus.

Perfekt läge på Brynäs med närhet till mataffär, restauranger och bussförbindelser. En kort promenad bort ligger Centralstationen och fina stråk kring Gavleån och Gävle strand.
Här finner du allt för ett trevligt boende.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Mauricio Figueroa

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Mauricio Figueroa, SkandiaMäklarna Gävle
0709157968

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.