Kopragränd 3

Gävle Strand, Gävle Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Stuveriet
Om föreningen
Avgift
4 329 kr/mån
Driftkostnad
9 480 kr/år
Pris/m²
28 333 kr/m²

Bekvämt boende även för dig med bil.

Tre rum och kök tre våningar upp. Loftgång i perfekt läge för eftermiddags- och kvällssol.
Balkong under tak mot blomstrande innergård, härlig morgonsol till frukost och skön skugga en varm sommarkväll.

Boendet har en generös takhöjd på nära 3 meter och en mycket bra planlösning. Lägenheten har tillval i form av en extra vägg som skärmar av kök/hall och allrum och ger en bra akustik.
Med ett något större sovrum mot balkong/innergård kan du välja två placeringar för garderobsväggen. Persienner finns i kök och sovrum och alla fönster har marmorbänkar. Badrummet är helkaklat med WC, badkar, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och bra med förvaringsutrymmen.

Innergården är vackert planerad med tulpanprakt på våren och väl anpassade växter för resten av säsongen. Via grinden från innergården har du sjöglimt mot Nyhamn.

Föreningen har ytterligare p-platser för uthyrning om du har behov av en extra. Ansökan om bygglov för inglasning av balkong är på gång och bekostas av innehavare som önskar den möjligheten. I garaget finns exempel på lösningar om du har behov att ladda din elbil.

I månadsavgiften 4 329 kr/mån ingår garageplats med källarförråd och bostadsrättstillägg.
Obligatorisk avgift för bredband/TV från Gavlenet är 325 kr/mån.
Med två personer i hushållet är driftkostnaden ca 10 500 kr/år för el, fjärrvärme, varmvatten och hemförsäkring. Du betalar för din förbrukning.

På Gävle Strand bor du i ett lugnt och trevligt område med havet som granne. I närområdet finns matbutik, apotek, hälsocentral, restauranger, café och bageri. Gävles stadskärna och centralstation med tåg- och bussavgångar finns på promenadavstånd.

Välkommen till ditt nya boende!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle