Konstgjutarvägen 28

Globen, Stockholm Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
BRF Globen
Om föreningen
Avgift
4 605 kr/mån
Pris/m²
61 290 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3:a om 62 kvm i ett av södra Stockholms bästa lägen. Här finner du en svåröverträffad kombination av vacker natur med ren luft, kommunikationer och närheten till Globens hela utbud av restauranger, butiker och nöjen. Lugnt område, stabil förening och nyligen genomförda renoveringar skapar ytterligare trygghet för er.

Från vardagsrummets båda fönster finner ni utsikt över Globen, Slakthusområdet och den färdigbyggda Stockholmsarenan. Det stora ljusinsläppet gör även att den tilltalande planlösningen kommer till sin rätt.

En tio minuters promenad räcker för att ta er till Södermalm, och endast 1 minut tar det för att komma fram till Globens nöje och sportevenemang. Nära grannar i öster är Hammarby sjöstad och i väster Liljeholmen. Närheten till det mesta förstärks av kommunikationerna - ni har såväl T-bana som buss och tvärbana inom nära räckhåll.

Lägenheten bjuder på en ovanligt lyckad kombination av närhet till citypuls samtidigt som du har skogen och vattnet bokstavligt runt hörnet. Årstaskogen bjuder vackra promenadstråk, perfekt för en lunch i gröngräset, eller varför inte en joggingtur runt Årstaviken?

Området kring Konstgjutarvägen är mycket attraktivt och kommunikationsnära, och att flertalet stora nybyggen planeras här och är under konstruktion gör att priserna ökar i området.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenskt Mäklarcentrum AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 9
  maj
  Idag kl. 13:00–13:45
  Pga covid-19 föredrar vi en visningsanmälan på mäklarens mejl.
 • 10
  maj
  Imorgon kl. 17:30–18:00
  Pga covid-19 föredrar vi en visningsanmälan på mäklarens mejl.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.