Nyproduktion

Järntorgsgatan 6

Göteborgs kommun Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69,9 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 8, hiss finns
Avgift
3 981 kr/mån
Pris/m²
84 335 kr/m²
Antal besök
1 544
Dagar på Hemnet
17
Nyproduktion

Välkommen in i en ljus, läcker och trivsam gaveltrea. En gavel med stora fönster åt både syd och väst skapar trivsel. Köket levereras av Kvänum och känslan av lyx förstärks ytterligare av ett badrum med dubbla duschar och komfortvärme i golvet. Ett stort sovrum med heltäckningsmatta fulländar den känslan. Den indragna balkongen är en trivsam plats i både solsken och regn...

På denna historiska mötesplats, mitt i Göteborg, kan vi nu presentera ett unikt projekt med ett 60-tal nya lägenheter, som knyter samman Linnéstaden och Kungshöjd. Gestaltningen av huset har hämtats från de många vackra fastigheterna i närmiljön och är tänkt att skapa livskvalitet i form av bra bostäder med varierade och personliga planlösningar. Speciella bostäder för dem som vill bo på en speciell plats.

Bostäderna är funktionella och moderna med egen karaktär och tidlös elegans, gedigna material, varmt välkomnande färger och omsorg om detaljerna. Allt andas kvalitet och omtanke. Inredningen präglas av samma tanke som exteriören, att det ska vara gediget, hållbart och långsiktigt, samtidigt som det är praktiskt och funktionellt. En mild och harmonisk färgpalett, med ljusa nyanser av kittvitt och varmgråa toner, kompletterat med detaljer i bland annat mörkt trä, grå kalksten och ljust kakel med hantverkskänsla. Modernt, men med en flirt åt historien.
Bostädernas många höga fönster ger ett välkommet ljusinsläpp. Dagsljuset förstärker rummens ljusa en-stavs ekparkettgolv och innerdörrar med en höjd på hela 2.4 meter ger en känsla av rymd och hemtrevnad.
Fönsterinfattningar, specialhyvlade nätta golvsocklar, innerdörrar och radiatorer är målade i en specialframtagen ”greige” sandkulör, istället för standardvitt. Den kontrasterar fint mot den brutna vita väggfärgen i rummen. Fönsterbänkarna är i borstad grå kalksten, ett material som återkommer även i badrummen. De nordiska kvalitétsköken domineras av varma naturmaterial såsom rökt ek och mattslipad kalksten. Kökens underskåp av mörk ek skapar en kontrast mot de ljusare överskåpen och ger en karaktär åt hela köket. En vacker möbel i sig som får ta plats.

Inflyttning sommaren 2023. Bilderna är exempel från olika lägenheter och stämmer inte alltid överens med beskriven lägenhet.

Läs mer om bostaden

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.