Valthornsvägen 58C

Gottsunda, Uppsala Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Byggår
1976
Förening
HSB BRF 56 Fiolbacken i Uppsala
Om föreningen
Avgift
4 525 kr/mån
Pris/m²
21 154 kr/m²

Välkommen till Valthornsvägen 58C! Här kliver man in och möts av ett fint ljus och fina ytskikt i en mycket väldisponerad bostad om tre rum och kök på andra våningen i ett låghus. Planlösningen är luftig och bjuder in till härliga sammankomster för familj och vänner. Med fönster åt två väderstreck skapas en härlig rymd och dagsljuset flödar från rum till rum.

Föreningens ekonomi är omsorgsfullt omhändertagen och de har löpande utfört renoveringar genom åren. Vidare har föreningen installerat bergvärme och flertalet andra renoveringar för att ta hand om beståndet.
I Fiolbackens område bor du i en härlig, fridfull omgivning med ett mycket naturnära läge. Du bor mycket nära naturområdet kring Gottsundagipen och har en nära promenad ner till Mälaren vid Ekoln.

I området har du direkt närhet till service i form av Gottsunda Centrum samt god kommunikation med busslinje precis utanför knuten med smidiga förbindelser till staden. Vidare finns det närhet till simhall, bibliotek, förskolor, skolor samt restauranger.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan