Dimgatan 11

Gränby, Uppsala kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1965
Förening
BRF Gränbygårdarna
Om föreningen
Avgift
3 982 kr/mån
Driftkostnad
7 560 kr/år
Pris/m²
26 424 kr/m²

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning! [email protected]

Med ett attraktivt läge, i ett lugnt och barnvänligt område har Notar nu nöjet att erbjuda er ett trevligt hem där den stora såväl som lilla familjen kan flytta in och trivas från dag ett.
I direkta närhet finner ni grönskande parker, Uppsala city ligger 10 minuter bort med cykel och den närliggande Gränbygallerian som är Uppsalas största köpcentrum ligger ca 400 meter bort. I närområdet finns förskola, skola, gym, fotbollsplaner och lekparker. Gillar ni långa promenad och djur? I närheten finns "4H", en djurpark där ni tillsammans med barnen kan se lamm, får, killingar, höns, grisar, tupp och kaniner.

Bostaden har en funktionellt flexibel planlösning och ett bekvämt och attraktivt läge en två-trappor upp från markplan. Väl inne i lägenheten finner ni en välkomnade hall med avhängningsmöjligheter i form av en hatthylla och klädkammare längre in. Tilltalande kök med goda förvaringsmöjligheter samt en generös arbetsyta. I köket kan ni få plats med en större matbord där familj och vänner kan samlas för middagar och tillställningar.

Inbjudande vardagsrum med stora sociala ytor och bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet kan ni ta er ut till den stora balkongen som vetter mot Dimgatan. I anslutningen till hallen finner ni ett stambytt och kaklat badrum med klinkerlagt golv samt två stora sovrum.

Utanför porten finner ni en lummig innergård med flera välskötta lekplatser för de minsta. Här finns även möjligheten att avnjuta en trevlig grillkväll en fin varm sommarkväll eller varför inte utmana vännerna på ett parti boule i den härliga miljön.

Ett boende i Gränby är ett boende i ett av Uppsalas mest växande områden. Här erbjuds goda bussförbindelser till och från Uppsalas stadskärna samt fina gång- och cykelvägar. I närheten finns även fina grönområden och motionsspår för den aktive. Nybyggda parker, sportfält och 4H-gården finns endast ett stenkast bort. Dessutom bor ni med närhet till Gränbystaden där all tänkbar service finns såsom mataffärer, apotek, shopping, systembolag och underhållning. För den som pendlar till annan ort tar ni er även snabbt från Gränby till E4:an på endast några minuter.

Föreningen planerar för en större ombyggnation/renovering av fastighetens byggnader. För mer information se bostadsrättsföreningens hemsida där ni under fliken "renoveringen" hittar all information rörande den kommande renoveringen.
Besök https://granbygardarna.bostadsratterna.se/hem för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Damir Bicharov

Notar
Mäklare Damir  Bicharov, Notar
0768-54 95 05
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021