Solskensgatan 1

Gränby, Uppsala kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2013
Förening
HSB BRF 69 Soluppgången i Uppsala
Om föreningen
Avgift
4 288 kr/mån
Driftkostnad
4 860 kr/år
Pris/m²
31 706 kr/m²

Välkomna till ett stilrent boende med välplanerade kvadratmeter och stor balkong om ca 10 kvm med eftermiddag/kvällssol. Lägenheten erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig; såsom ett välutrustat kök med rymlig balkong och utsikt mot centrum och Uppsala domkyrka, vardagsrum med generösa fönsterpartier, två sovrum i varierande storlek och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående trestavigt ekparkettgolv och ljusa ytskikt samt gott om förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderober och stor klädkammare som kan användas som arbets- eller hobbyrum.

Här bor ni med en grönskande innergård och lekplats, ett par minuter promenad till 4-H gården och Gränby Centrum med sitt rika utbud och utomordentlig service. Närhet till flera förskolor och skolor.
Mycket goda kommunikationer med ett flertal busslinjer nära anslutning till området. För dig som pendlar till Stockholm är det endast några minuter till E:4ans påfart.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Rashin Cohen

Widerlöv Uppsala
Mäklare Rashin Cohen, Widerlöv Uppsala
0735-26 63 00

Visningstider

  • 27
    sep
    Idag kl. 18:00–18:30
    Anmäl dig gärna till visningen på Widerlövs hemsida för att du ska kunna få viktig information som rör visningen. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.