Kometvägen 49, 3tr

Grindtorp, Täby Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1962
Förening
HSB BRF Jupiter 1 i Täby
Om föreningen
Avgift
4 523 kr/mån
Pris/m²
34 506 kr/m²
Antal besök
2 651
Dagar på Hemnet
13

Nu finns möjligheten förvärva denna fina lägenhet där allt du behöver göra är att ställa in dina möbler, flytta in och börja trivas. Belägen nära händelsernas centrum men fortfarande i ett diskret läge.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som slåss om uppmärksamheten med de smakfulla renoveringar som utfördes 2017/18 samt en njutbar dubbelbalkong i väst.

Bostaden har två rymliga sovrum, generös hall, ljust och socialt vardagsrum, renoverat och stambytt badrum med tvättmaskin samt ett smakfullt kök.

Bra förvaring i platsbyggd garderob i sovrum, ytterligare smart förvaring mellan kök och badrum samt ett stort källarförråd.

Grindtorp och Brf Jupiter är en mycket omtyckt bostadsrättsförening och det är många som vill bo här! Föreningen är en av få som kan garantera dig som boende en parkeringsplats omgående. I övrigt har föreningen god ekonomi med många utförda renoveringar. Avgiften sänktes med 3% 2021. Det som i övrigt är tilltalande är det nära läget till Täby centrum och dess stora utbud av shopping och restauranger, bra kommunikationer i form av både Roslagsbanan och bussar. Grönskande bilfria innergårdar med plats för såväl vila och lek i en härlig mix för såväl gammal som ung! På innergården finns även sittbänkar och grillmöjligheter.

Kom och upplev lägenheten och området på plats.

Kontakta ansvarig mäklare: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.