Skonertvägen 9A, 4tr

Gröndal, Stockholm Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1990
Förening
BRF KOGGEN 1
Om föreningen
Avgift
4 401 kr/mån
Pris/m²
48 306 kr/m²
Antal besök
4 460
Dagar på Hemnet
15

På trevlig och lummig höjd i fantastiska Gröndal finner ni denna fina 3a i modernt och stilrent utförande - högst upp i huset i fastighet med hiss. Bostaden erbjuder kök och vardagsrum i social, öppen planlösning och fräscha ytskikt. Det renoverade köket har gott om förvaring bakom vita köksluckor, påkostad stenskiva och en fullutrustad maskinpark samt köksö. Badrummet är helkaklat och erbjuder badkar, golvvärme, handduksvärmare, WC, handfat med kommod samt fönster. Vidare finns två bra sovrum med ekparkett, vitmålade väggar och goda möbleringsmöjligheter. Hallen har praktisk klinkersektion och garderob med skjutdörrar. För ytterligare förvaring finns källarförråd.

Här bor man i den trevliga och stabila föreningen Koggen 1 vilken är en äkta förening. I huset finns 24 st lägenheter varav 1 hyresrätt som kan ses som ett dolt kapital vid framtida avyttring. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV och det finns även fiber indraget till fastigheten och lägenheten. På baksidan av huset finns en trevlig innergård för föreningens medlemmar med utemöbler och platsbyggd grill. Invid fastigheten finns även härliga klippor med utsikt mot Mälaren för solbad sommartid. Fastigheten har hiss och på bottenplan finns tvättstuga. Det finns även cykel- och barnvagnsförråd samt källarförråd.

Gröndal är ett fantastiskt område med flera guldkorn så som exempelvis Vinterviken med dess trädgårdscafé på ett stenkasts avstånd, Lundbergs konditori i centrum och flera badplatser samt vackra promenadstråk längs med vattnet. Kommunikationerna i området är goda med bland annat buss nr 133 till Liljeholmen vilken avgår strax nedanför gatan på Gröndalsvägen samt med gångavstånd till tvärbanan från Gröndals centrum. Väl i Liljeholmen finns bland annat tunnelbanans röda linje samt ytterligare bussar och flygbussarna till Arlanda. I Liljeholmens centrum finns även populär galleria med flertalet restauranger, butiker, gym, apotek, vårdcentral med mera.

Varmt välkomna på visning av modern lägenhet i populärt område!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Signe Caroline Sjövall

Notar
Mäklare Signe Caroline Sjövall, Notar
0708-99 79 72
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019