Publikvägen 5

Gustavsberg - Farstadal, Värmdö kommun Se på karta

3 780 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2008
Förening
BRF Berså i Farstadal
Om föreningen
Avgift
5 202 kr/mån
Driftkostnad
9 264 kr/år
Pris/m²
44 471 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS

Ljus och trevlig 3:a med öppna sociala ytor och södervänd uteplats med perfekt solläge.

Lägenhetens ytor fördelas över entréhall med kläd- och skoförvaring utmed vägg samt i angränsande klädkammare. Till vänster återfinns ett rymligt badrum med badkar samt ytor för klädvård. Rakt fram öppnar lägenheten upp med vardagsrumsdel, matplats och kök i öppen planlösning. Generöst ljusinsläpp samt utgång till södervänd uteplats. Det större sovrummet erbjuder bra med plats för säng samt övrigt möblemang. Ytterligare ett sovrum som passar perfekt som barnrum eller kontor.

Med lägenheten följer ett rymligt vindsförråd i samma port vilket bekvämt nås via hiss. Bilen parkeras bekvämt på parkeringen som ligger precis intill, lediga platser finns att tillgå.

Brf Berså i Farstadal är en populär förening med ett trevligt grannskap där man också har tillgång till "Villan" en gemensamhetsanläggning med mötes/festlokal, bastu och övernattningsrum. Gustavsberg kännetecknas av närheten till natur, hav och skog. Här finns promenadvänliga naturområden och grönskande parker för både sportaktiviteter som avkoppling. Flera trevliga restauranger och fik i Gustavsbergs Hamn. Behövs ett större köpcentrum så finns Värmdö Marknad inom gångavstånd med flera affärer.

Farstadal är naturskönt beläget i de centrala delarna av Gustavsberg med närhet till orörd natur med promenad- och motionsstråk samt insjöbad i den närbelägna Kvarnsjön. Sjön omgärdas av orörd natur med stigar och löpspår. Havsbad finns i Grisslinge samt Södersved. I Gustavsbergs hamn finns restauranger, caféer och butiker på bekvämt promenadavstånd. Utmed Farstaviken löper Tjustviksrundan i riktning mot Hålludden och konsthallen Artipelag.

Närmsta busshållplats återfinns på bekvämt promenadavstånd. Turtätheten är god dygnets alla timmar och resan med motorvägsbuss (buss 474) mot Slussen, en resa som tar knappa tjugofem minuter.

En kort promenad alternativt en busshållplats bort i riktning mot Ingarö och stan återfinns Värmdö Marknad med två stora mataffärer samt övrig handel. I motsatt riktning ligger Mölnviks Köpcentrum med ett rikt utbud av affärer. I centrala Gustavsberg finns ett närcentrum samt simhall med gym och äventyrsbad samt sportcentrum. Inom området finns ett flertal populära gym.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Fabian Weerén

Bjurfors Värmdö
Mäklare Fabian Weerén, Bjurfors Värmdö
070-782 00 60