Kommande

Strömstarevägen 42

Gustavsberg Ösbydalen, Värmdö kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87,5 m²
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Blå Kontur
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
5 887 kr/mån
Driftkostnad
16 800 kr/år
Pris/m²
39 943 kr/m²
Kommande

Välkommen hem till denna urmysiga lägenhet belägen på övre plan i de röda längorna på Strömstarevägen. Här har man egen entré med uteplats samt balkong på övre våningen. Lägenheten har fönster åt två håll och är genomgående i fint skick med renoverade ytskikt. Den fint fixade entréhallen som är det enda rummet på entréplan, har plats för både ytterkläder och välkomnande samtal med gäster. Går man trappan upp befinner man sig mitt i lägenheten i en övre hall och blickar ut i ett vackert renoverat vardagsrum. Från det härliga stora vardagsrummet kommer man in i ett ljus kök, snyggt inrett med vacker köksö och ny induktionsspis. Plats för matbord vid fönstret där solen lyser in på förmiddagen. På andra sidan hallen finns två sovrum - ett större med platsbyggd garderob, och ett med utgång till rejäl balkong i västerläge. Från hallen når man också ett fint inrett badrum med dusch, badkar och tvätt och tork. I badrummet och entréhallen finns klinkergolv.
Denna lägenhet har också en vind som går att inreda till etagevåning. Det ger en ytterligare boarea på ca 25 kvm. Bygglov finns i föreningen. Vinden används idag som förråd men kan alltså bli boyta. Det finns även tillstånd att sätta in kamin i lägenheten.
Parkering alldeles bakom huslängan ingår i avgiften.
Området är mysigt med sina röda längor och trevliga stämning. Föreningen är populär och här finns cykelrum, grovtvättstuga och en fin festlokal. Årlig städdag med korv och fika ger gemenskap och välskött område.
Föreningens websida: http://www.blakontur.se/

Ösbydalen är lugnt och omtyckt bl.a för dess närhet till både naturen och centrala läge med centrum nära. Här lockar motionsmöjligheter i naturreservat, grönskande innergård, närhet till skola och förskola samt goda kommunikationer med buss i omedelbar närhet. Ösbydalen är beläget mellan Gustavsbergs centrum och Mölnvik. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan bada från klipporna. Här bor du på landet men ändå nära stan.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Värmdö

Kontakta mäklaren

Terése Eldered

SkandiaMäklarna Värmdö
0733 94 57 96

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.