Hjovägen 29B

Habo, Habo kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
2021
Förening
BRF Lybäcksdalen
Om föreningen
Avgift
5 758 kr/mån
Pris/m²
25 577 kr/m²

Varmt välkomna till Hjovägen 29B i Habo!
En unik chans att förvärva denna fina nyproducerade bostad om 3 rok på hela 78 kvm. Tack vare läget på entréplan får man den härliga villakänslan men i bostadsrättsform! Optimalt för den mindre familjen eller dom som ska ta steget från hus till bostadsrätt! Här har man möjlighet till naturnära och trädgård utan större åtaganden.

Bostaden är genomgående i vitmålad gips både på tak och väggar följt av vacker ekparkett. Köket är välutrustat med gott om arbetsyta och förvaring. Utöver det har man ett rymlig och modernt helkaklat badrum med tvättmaskin. Utöver detta finns gott om förvaring och rymliga rum. I anslutning med lägenheten finns en rymlig och härlig balkong med ett härligt solläge och utsikt över ån och naturen.

Ett otroligt härligt läge där man kan somna till vattnet som rinner längst ån och härligt fågelkvitter. Bara ett stenkast från bostaden finns en nybyggd fin lekplats och bara en liten promenad upp i skogen finns också en fräsch nybyggd grillplats i anslutning till härliga promenadstråk med en rejäl bro över ån.
Inte långt från bostaden med endast promenadavstånd når man Habo centrum som erbjuder välsorterade matbutiker, restauranger, gym, skolor och aktiviteter! Med en enkel promenad till stationen når man Jönköping och universitetet med 10 min.
Här får man det bästa av två världar, En egen grönskande oas i ostört läge med endast en enkel promenad till centrum!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Johanna Fridell

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Johanna Fridell, SkandiaMäklarna Jönköping
0720888644