Nyproduktion

Hjovägen 27

Habo kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Lybäcksdalen
Om föreningen
Avgift
4 202 kr/mån
Pris/m²
21 711 kr/m²
Nyproduktion

Vi har fått förmånen att påbörja försäljningen av Brf Lybäcksdalen, en härlig blandning av bostäder, centralt i Habo samtidigt som man får naturen som närmsta granne! Unikt för projektet är att det erbjuds radhus i ett plan!

Brf Lybäcksdalen har ett naturskönt läge i en underbar miljö. En egen oas inbäddat i grönska. Hör och se den porlande bäcken strax intill. Allt i en parkliknande miljö.

Här förmedlar vi 21 bostäder, i en härlig blandning av lägenheter och radhus. Radhusen som består av 13 enheter, är samtliga i ett plan om 3 rok, med uteplats och en lättskött trädgårdstäppa. Villakänsla men med bostadsrättens alla fördelar! Smidigt och lättskött boende där planlösningen erbjuder ett ljust och modernt hem.
I huvudbyggnaden finner vi 8 lägenheter, allt från 1-3 rok. Fina våningar med generösa balkonger. Modern design med fina materialval präglar boendet.

Samtliga bostäder har en modern design där fina materialval präglar boendet. Parkettgolv i ek med golvvärme i samtliga rum för bästa komfort, Badhuset levererar exklusiva badrum av högsta kvalitet och köket kommer från Electrolux Home. I månadsavgiften ingår både värme, vatten, sophämtning, förråd och parkeringsplats. Till radhusen ingår carport och till lägenheterna parkeringsplats. Fastigheten är givetvis ansluten till fiber.

Föreningens byggnader får en modern utformning som smälter samma med naturen omkring. Här kommer det även att finnas parkeringsplatser och carport med solpaneler, allt för ett grönt tänk och som bidrar till en energieffektiv uppvärmning av föreningens byggnader. För de små liven finns här även en lekplats. Promenadavstånd till Habo centrum!

Bland dokument och länkar finns planritningar och materialbeskrivning för BASE och PREMIUM.

Planerad inflytt 2022 under kvartal 4. Teckna din bostad redan idag!
Välkommen!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Habo

Kontakt

Evelyn Daniel

Fastighetsbyrån Habo
Mäklare Evelyn Daniel, Fastighetsbyrån Habo
0720-19 19 11