Nyproduktion

Slåttergatan 51

Habo kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 8, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Kärnekulla Vättervyn
Om föreningen
Avgift
4 783 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
28 488 kr/m²
Nyproduktion

Endast ett fåtal lägenheter kvar! Detta är den sista lägenheten som finns kvar om 3 rok. Platsvisning är möjligt. Kontakta ansvarig mäklare redan idag, för att inte missa chansen att teckna din drömlägenhet! Inflyttningsklart i april 2022.

Tosito tänker helt nytt - tillsammans med dig. De bygger, tänker och skapar nytt. En helt ny del av Habo, nära Jönköping, nära naturen – och nära hjärtat. Där kan just Du flytta in. Du som är ny i stan, nybliven förälder, nyfiken på andra vyer, nybliven pensionär eller bara tänker nytt. Först ut är Kärnekulla Vättervyn - en spektakulär byggnad som vidgar vyerna och sätter Habo på kartan!

Bostadsrättsföreningen Vättervyn växer fram i flera steg. Den första etappen består av 29 lägenheter, den andra etappen av 33 lägenheter och nu släpps den tredje etappen som kommer bestå av 25 lägenheter. Samtliga etapper är färdiga för inflyttning 2022.

Lägenheterna varierar i antal rum och kvadrat, från 2 till 5 rum och kök mellan 55 och 136 kvadratmeter – samtliga med balkong (kan glasas in om så önskas) eller uteplats och vidsträckta naturvyer. Några lägenheter är byggda i etage och ett fåtal har terrasser om hela 55 kvm med helt obruten Vätternutsikt. Försäljningspris från 1 495 000:-

Alla lägenheter har uppvärmning via vattenburen golvvärme, parkettgolv, HTH kök och tillgång till parkeringsplats om så önskas. Dessutom finns bastu, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, hobbyrum och gröna områden inom föreningen.

Vi är i full gång med försäljningen. Välkommen att kontakt oss snarast för att säkerställa att just Du får Din drömlägenhet. Vi finns här för att ge dig all information.

Läs här hur arkitekterna har tänkt:

# Vidsträckta visioner över Vätterns vatten.
Våra visioner är lika vidsträckta som utsikten från Kärnekulla Vättervyn. Lägenheter med varierad bebyggelse och bördiga åkrar i alla väderstreck. För ögat lockande, vidunderligt vackra vyer som sträcker sig mot skyn – och vidare.

Den östra fasaden öppnas upp med fönster mot omvärlden – för att förstärka intrycket av en sömlös övergång mellan den egna lägenheten och naturen utanför. Alla lägenheter har generöst tilltagna fönster med fantastiskt ljusinsläpp och strålande utsikt.

Thomas Hultegård & Andreas Åkerlund, Arkitekthuset #

Klicka in här för att läsa mer om projektet.
https://www.tosito.se/kopa-lagenhet-jonkoping/karnekulla-vattervyn-habo-nyproducerade-bostader/

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Habo

Kontakt

Evelyn Daniel

Fastighetsbyrån Habo
Mäklare Evelyn Daniel, Fastighetsbyrån Habo
0720-19 19 11