Kolonnvägen 6

Haga Norra, Solna kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Ja
Våning
4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Haga Norra 6A
Om föreningen
Avgift
4 920 kr/mån
Driftkostnad
2 095 kr/år
Pris/m²
62 213 kr/m²

För mer info vänligen kontakta mäklare, Jennifer Törnkvist 0709 820 822 Fastighetsbyrån Solna

Ett av Solnas mest attraktiva område! Välkommen till denna yteffektiva 3:a om 61 kvm på 4:a våningen med balkong i Brf Haga Norra 6B! Juridiskt person godkänns samt att bostaden har nyproduktions-garanti till 2024.

I Haga Norra finns denna fina lägenhet. Materialval och färgsättning är ljus och sober. Genomgående ljus mattlackad askparkettgolv. Det stilrena, hållbara köket från Puustelli har beiga luckor (i nyansen Cashmere). Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens samt inbyggd mikro. Badrummet är inrett med en grå granitkeramik på golv och väggar. Snygg spegel med bakbelysning, dimbara spotlights i tak samt kommod med förvaring. I badrummet finns även tvätt/torktumlare.

Som medlem i föreningen har man tillgång till gym med spa, hobbyrum, co-working space, takterrass med bland annat utekök, en trevlig innergård, möjlighet till parkering i närliggande garage samt en trevlig tvättstuga i huset. Haga Norra är ett spirande område med verklig stadskänsla som utgör ännu ett steg i fusionen av Stockholms innerstad och Solna. I alla väderstreck märker du energin, rörelsen och grönskan och i närheten löper Råsundavägen, med mysiga kaféer, restauranger, charmiga butiker och ett levande stadsliv.
Några minuters promenad tar dig ut i Hagaparken som är en unik destination i Stockholm med museum, slott och paviljonger kantade av vatten, kullar och skogsgrönska. Här känner du gräset under fötterna eller simmar runt ett tag i den anmärkningsvärt lugna Brunnsviken. I de nya stråken kring Mall of Scandinavia som ligger ett stenkast från Haga Norra, reser sig en stadsdel för shopping och all serviceutbud man kan tänka sig!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Solna

Kontakta mäklaren

Jennifer Törnkvist

Fastighetsbyrån Solna
Mäklare Jennifer Törnkvist, Fastighetsbyrån Solna
0709-820 822

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas