Kommande

Hagavägen 16B

Hagalund, Borlänge kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Skytten i Borlänge
Om föreningen
Avgift
3 246 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
17 740 kr/m²
Kommande

Högst upp i ett trevåningshus på Hagalund, med mataffären precis över gatan, bor du så centralt det går med närhet till allt du behöver!

Lägenheten har två ingångar och två toaletter, vilket gör att du kan skärma av ifall din tonåring vill ha sitt eget eller om du vill ge dina gäster mer utrymme. Köket renoverades så sent som 2018 och här valdes neutrala färger som passar de flesta. Det ryms en matplats här men du får plats med ytterligare en i det stora vardagsrummet.

Du lägger snabbt märke till den vackra fiskbensparketten i vardagsrummet när du stiger in genom dubbeldörrarna i glas och du finner här även utgången till balkongen. Balkongen har ett fantastiskt solläge, där du kan låta solens strålar värma dig hela eftermiddagen och ända in på kvällen.

Förutom detta rymmer den här bostadsrätten även två stora sovrum, en hall med en stor garderob samt ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare redan installerad.

Den här lägenheten ligger ute som kommande objekt, i väntan på att säljaren ska hitta ett hus i Borlänge. Missa inte denna fina lägenhet, utan visa ditt intresse nu!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

My Friman

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare My Friman, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
+46707894637

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.