Nyproduktion

Norra Stationsgatan 64B, Vån 8

Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

7 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
72,5 m²
Balkong
Ja
Våning
8 av 12, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Haga Venue
Om föreningen
Avgift
4 428 kr/mån
Driftkostnad
4 656 kr/år
Pris/m²
104 759 kr/m²
Nyproduktion

MINI FYRA

** Lägenheten säljs på ritning med flexibelt tillträde mellan November 2023 och Februari 2024 **

ACCEPTERAT PRIS!

Varmt välkomna till denna optimalt planerade trea i populära Hagastaden.
Förutom två magiska balkonger, i två olika väderstreck med sol, erbjuds här ett stilrent boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum, ett arbetsrum som även går att disponera som barnrum,genomgående exklusiva materialval från Marbodal och en genomtänkt design, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaringsmöjligheter i form av klädkammare.
Väggarna är målade i en ljusgrå nyans som är genomgående för hela lägenheten. Köket har ljusgråa luckor med slitstark stenbänkskiva i kök. Här finns utrymme för fantasin att flöda och familjen att växa.

Till skillnad från övriga fastigheter i Hagastaden har boendet ingen insyn. Detta då boendet på ena sidan angränsar till populära hälsingeparken och på andra sidan norra stationsgatan som sakta men säkert förvandlas till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. Därtill är detta en av få fastigheter som inte har en förskola i bottenplan. Vidare finns garage i huset samt Stockholm Stads parkering under Hagastaden.

I området finns ett riktigt utbud av mataffärer, vårdcentral, Systembolag, frisör, skolor, förskolor, gym (Sats & Friskis m.fl.), restauranger mm. I Hagastaden har man även närhet till härliga Hagaparken och Brunnsviken. Kommunikationerna i området är otroligt bra med närhet till pendeltågstationen Odenplan vid Vanadisvägen, flygbussar och tunnelbana en kort promenad bort.

Övrigt:
- Till lägenheten ingår separat förråd.
- Lägenheten säljs på ritning, flexibelt tillträde mellan November 2023 och Februari 2024

Bostäder likt denna finns sällan på marknaden, för mer info kontakta ansvarig mäklare.

Räntegaranti:
Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent.
För den som äger denna bostad om 72,5 kvadrat blir den nya månadsavgiften utan räntegarantin 5 212 kronor, där föreningens lån har en kalkylränta på 4 procent. Med Nordrs räntegaranti blir månadsavgiften under denna period i stället 4 428 kronor. Nordr står därmed för mellanskillnaden på 784 kronor.

Läs mer om bostaden
Bronze Fastighetsförmedling AB

Kontakt

Marianna Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling AB
Mäklare Marianna Maatouk, Bronze Fastighetsförmedling AB
073-400 16 03