Ugglevägen 9

Häggvik, Sollentuna kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Skridskoåkaren i Sollentuna
Om föreningen
Avgift
4 749 kr/mån
Pris/m²
48 171 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna lägenhet om 82 kvm med stora & sociala ytor samt med dubbla balkonger, ena med förmiddagssol och den andra med eftermiddagssol. Denna bostad har en perfekt planlösning där sovrummen och de sociala ytorna befinner sig på varsin ända av huset. Förutom en bra planlösning så välkomnas man in i en rymlig hall med gott om förvaring, ett kök med plats för matbord för 4-6 personer, rymligt vardagsrum i social planlösning, två sovrum, stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt ännu mer förvaring i källarförrådet som tillhör bostaden.

OMRÅDE
Förutom närheten till Norrvikensjön med en fin badplats efter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär plogad skridskobana på vintern - har du även kort promenadavstånd till fina strövområden för motion eller naturupplevelser vid Järvafältet. Visningsgården Bögs gård, som du kan promenera till genom skogen, är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas samt ett mycket uppskattat kosläpp på våren.

SERVICE
Till Skälbyskolan samt Häggviksskolan och Sollentuna Musikklasser är det kort promenadavstånd och det finns även andra skolor samt förskolor i närområdet. I närområdet finns bland annat en närbutik och frisörsalong. Häggviks handelsplats och Häggviks Centrum ligger lättillgängligt och erbjuder det mesta man kan behöva av butiker och service. Det är cykelavstånd till både Häggviks Handelsplats och Sollentuna centrum. Till Täby centrum åker du smidigt med bil och till nya Mall of Scandinavia kan du ta pendeltåget. I Norrvikens centrum finns en välsorterad ICA-butik och den välrenommerade Percys kött, bibliotek, vårdcentral med mera. Närheten till både pendeltågsstation och pendlarbuss gör det enkelt och smidigt att resa till jobb, aktiviteter och till city när man känner för att ta del av stadspulsen.

KOMMUNIKATIONER
Till pendeltågsstationen i Häggvik är det ca 500 meter och därifrån når du T-Centralen på ca 19 minuter. Närmsta busshållplats ligger på Minervavägen ca 100 meter bort och därifrån kan du åka till pendeltåget i Häggvik eller vidare bort till Sollentuna station alternativt mot Holmboda eller Pukvägen åt andra hållet. Från hållplats Häggviksskolan som ligger ca 380 meter bort åker du med buss 525 mot Sollentuna station på 11 minuter. Med bil är du snabbt ute på E4:an mot City eller Arlanda.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Alexander Lahdo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Alexander Lahdo, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0736-71 16 27