Klockhammarsgränd 2

Hagsätra / Bandhagen, Stockholm Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2007
Förening
BRF Klockhammaren
Om föreningen
Avgift
5 013 kr/mån
Pris/m²
28 500 kr/m²
Antal besök
2 453
Dagar på Hemnet
14

*Anmäl intresse för närvaro på visningen. Riktlinjer för visning - För att du inte ska riskera att missa inbjudan till en eventuell förvisning samt att vi ska minska köbildning, vänligen boka din närvaro via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online". Besökare som har bokat närvaro och anmält intresse får förtur och ej bokade besökare får snällt vänta på sin tur. Vi kommer maximalt ha fyra st sällskap samtidigt närvarande inne på visningen.

Välkommen till en mycket fin och välplanerad trea i ett fritt gavelläge. Här erbjuds ett boende med stilrena materialval och ett mycket gott skick där det bara är att flytta in. Balkongen är till ytan rymlig och solens strålar når hit större delen av dagen. Lägenheten präglas av ett genomgående gott ljusinsläpp och en härlig atmosfär tack vare den moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum och de stora fönsterpartierna som tillsammans skapar ett mycket trivsamt boende. Ytdisponeringen är mycket effektiv med en modern öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng, goda förvaringsmöjligheter tack vare den stora klädkammaren. Skicket är mycket gott med stilrent inrett badrum med golvvärme, ljust inrett kök med diskmaskin samt genomgående parkettgolv.

Området är mycket trevligt med närhet till skolor, förskolor och underbar natur med härliga strövområden och promenadstråk. Nedanför huset ligger Hagsätra IP och ett stenkast från lägenheten finns Hagsätra centrum med all tänkbar service, affärer, bussar och t-bana.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Ronja Lenander

Notar
Mäklare Ronja Lenander, Notar
0790-75 46 30
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.