Scheelegatan 2A

Håkanstorp, Malmö kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,5 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 11, hiss finns
Förening
Riksbyggen BRF Malmöhus nr 10
Om föreningen
Avgift
4 627 kr/mån
Pris/m²
25 436 kr/m²
Antal besök
521
Dagar på Hemnet
3

I denna lägenhet finner man alla bekvämligheter man kan önska, bland annat finns en fin balkong med fantastisk utsikt, tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagen samt mycket förvaringsutrymme.

I välskött förening på populära Håkanstorp med låga avgifter och en härlig och grönskande innergård finner vi denna välplanerade bostad.
Lägenheten har totalrenoverats för några år sedan i ett fint utförande. Samtliga rum bjuder på generösa kvadratmeter och fönsterpartierna snålar inte med ljusinsläppet. Inglasad balkong som vetter mot Håkanstorps villakvarter. Genomgående för bostaden är de smakfulla ytskikten i ljusa kulörer som går snyggt ihop med samtliga materialval. En bostad med alla rätt! En lägenhet som måste upplevas på plats.

Håkanstorp med sina tysta och lugna gator, ligger på ett läge som ger närhet till stan och grönområden. Det är ett bostadsområde med cykelavstånd till city, matbutiker och Värnhemstorget. Torget är en av Malmös knutpunkter för kollektivtrafiken och gör det enkelt att pendla fram och tillbaka. Härifrån har du även närheten till Bulltofta rekreationsområde där det kan erbjudas både inne- och utomhus gym, frisbee/disc-golf, löpslingor eller varför inte bara njuta av en härlig natur. Du finner även stora mataffärer så som Willys, Lidl, Lucu Food och Coop i närheten. I Riksbyggens Brf Malmöhus nr 10 bor du i en välskött förening med stabil ekonomi.

Välkomna

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Kontakta mäklaren

Gustav Cagmo

Bjurfors Malmö Öster
Mäklare Gustav Cagmo, Bjurfors Malmö Öster
0701-64 67 04

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.