Häljenäsvägen 9 H

Häljarp, Landskrona Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Förening
HSB BRF Häljenäs i Häljarp
Om föreningen
Avgift
4 260 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
23 542 kr/m²

Inflyttningsklar gavellägenhet i nyskick som välkomnar med öppen planlösning och varma materialval som bidrar till en hemtrevlig och ombonad, men samtidigt modern känsla. Tillsammans med betsade takbjälkar i det sluttande pulpettaket kontrasterar det vackra, lite mörkare ekgolvet väl mot de ljusa, putsade innerväggarna. Badrum kaklat med påkostad jurakalksten, Tv som med millimeterprecision införlivats i den putsade väggen samt, av möbelsnickare platsbyggd garderobssektion i massiv ek utgör påkostade, exklusiva inslag som skapar en för området unik lägenhet med mycket personlighet och karaktär.

Den öppna planlösningen som fördelas på kök, Tv-hörna och matplats kompletteras av två sovrum samt ett generöst tilltaget badrum med dusch och tvättmaskin / torktumlare.

Den härliga, inbjudande uteplatsen om cirka 20 kvadratmeter erbjuder utrymme för rejält möblemang och större sällskap i solsäkert sydvästläge. Tack vare sitt utskjutande gavelparti kan såväl utsikt som morgonsol avnjutas även österifrån.

Förråd i direkt anslutning till uteplatsen och parkeringsplats ingår i avgiften.

I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Det finns en välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen samt Häljarps Pizzeria och Restaurang Sand. I Häljarps utkant finns Öresunds golfbana med restaurang Clubhouse och bara några få minuter bort ligger Barsebäcks Golf & Country Club. Större matbutiker i Landskrona nås inom några minuter med bil.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona