Nyproduktion

Hagaholmsvägen 10F - 1001

Hällby, Eskilstuna Se på karta

2 265 900 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2021
Avgift
3 707 kr/mån
Pris/m²
31 040 kr/m²
Nyproduktion

Nu erbjuds äntligen ett nytt och bekvämt boendealternativ i omtyckta Hällby! Är du nyfiken på lägenheterna, har frågor om utformningen eller har andra funderingar, kontakta gärna Anna Henricson på Maison Forte, 070-669 92 68 eller anna[email protected] Läs gärna mer på projektsidan: https://maisonforte.se/hallby-okna/?utm_source=hemnet&utm_medium=referral&utm_campaign=h%C3%A4llby

Med riktigt stora inglasade balkonger (ca 17 kvm) eller uteplats (om ca 28-38 kvm för lägenheterna på markplan), hiss, egen parkering, gemensam gård (med bl.a. växthus och grillplats), internet via fiber och väl tilltagna förrådsytor finns här det mesta som krävs för att bo och må bra. Lägg sedan till en genomgående hög standard med t.ex. helkaklade badrum (med egen tvättutrustning), moderna kök och slutligen ett högt läge i kvarteret vilket ger en trivsam utsikt över omgivningarna så summeras de blivande bostadsrätterna på Hagaholmsvägen till ett mycket bra boendealternativ.

Passa på och var med redan från början i Maison Fortes nya projekt och påverka t.ex. vilken våning du/ni föredrar bo på och vilken tid kaffe helst avnjuts i solen på balkongen. Det finns 17 st lägenheter att välja på i projektet, tre-fyra på varje våningsplan samt två vindslägenheter.

Projektet byggstartades vid årsskiftet 2020/2021. Mycket grönska kommer bevaras på och runt tomten (föreningens tomt blir totalt ca 2650 kvm) med odlingslådor, uteplats, växthus, grillplats mm. Det erbjuds 8 st carportplatser och 9 st parkeringsplatser, samt en parkering för rörelsehindrade och en gästparkering.

Hällby/Gustavsborg är ett attraktivt område ca 6 km från Eskilstuna stadskärna som lämpar sig lika bra för barnfamiljen, paret, studenten som den äldre. Fina strövområden och olika motionsmöjligheter alldeles i närheten, flera förskolor och omtyckt skola (F-6). Nära påfarten till E20 för vidare transport mot tex Västerås, Arboga eller Stockholm. Bekväm service i närbelägna Folkesta och Tuna Park handelscentrum ca 3 km bort. Det finns även ett mindre ”minilivs” i kvarteret bredvid.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor, funderingar och/eller intresseanmälan.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Eskilstuna