Hälle Lider 14 / Lgh 1001

Hälle, Uddevalla Se på karta

2 479 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Hälle Lider
Om föreningen
Avgift
4 385 kr/mån
Pris/m²
29 512 kr/m²

Välkommen till Brf Hälle Lider, Ljungskile!
Här erbjuds en fantastiskt fin 3:a med ett svårslaget läge. Redan vid entrén får du en överraskande överblick genom lägenheten tack vare dess öppna planlösning. Lägenheterna håller en genomgående bra nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Ekparkett i samtliga rum och vackert målade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement man önskar. Rejält tilltaget och
snyggt badrum med helkaklat tidlöst kakel. Duchhörna med vikbara duschdörrar och badrumsmöbel från Vedum. Här finns även egen tvättmaskin och torktumlare. Köket är modernt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikro, kyl och frys samt diskmaskin från Siemens. Stora inglasade balkonger som är placerade i sydvästligt läge, vilket innebär ett extra uterum med sol från mitt på dagen ända till kvällen.
Arkitektens bakomliggande tanke är att skapa ljusa och öppna lägenheter som känns rymliga. Sovrummen är placerade på skuggsidan för att undvika morgonsol. Du får helt enkelt ett boende som är genomtänkt in i minsta detalj.
Missa inte detta boende som låter dig njuta av livet.
Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla