Nyproduktion

HSB Brf Ranagård

Halmstad Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2021
Förening
HSB BRF Sånglärkan i Halmstad
Om föreningen
Avgift
4 452 kr/mån
Pris/m²
35 526 kr/m²
Nyproduktion

I våra lägenheter får du ett smidigt och modernt boende. Allt är nytt och designat efter dagens levnadsvanor och krav. Här får du ett hem med hög standard och många fördelar. Eller vad sägs om egen balkong in mot gården, parkettgolv och härligt ljusinsläpp.

I Brf Sånglärkan byggs tre stycken fyravåningshus. Dessa rymmer totalt 31 lägenheter, fördelat på tvåor och treor. Husen är utformade i samma stil som stadsradhusen, men med individuella variationer, vilket ger ett harmoniskt intryck till kvarteret.
Här väntar dig ett toppmodernt boende. Hall och badrum har klinker på golven, du har egen tvättmaskin och torktumlare och i såväl vardagsrum som sovrum ligger parkett på golven. Köket är modernt och från vardagsrummet tar du dig ut på din egna lilla oas, balkongen, som vetter in mot gården. Den som väljer att låta glasa in balkongen (tillval) kan leva uteliv året runt!

Nu pågår försäljning till förturskö. Om du är bosparare eller medlem och är intresserad av att nyttja din möjlighet till förtur att teckna förhandsavtal. Blanketten hittar du via vår hemsida. Senast den 24 juni vill vi ha in din anmälan! Även om du inte är bosparare eller medlem är du välkommen att fylla i formuläret så återkommer vi när förturerna är tilldelade.

Planerad byggstart är hösten 2021. Om du inte vill teckna förhandsavtal men fortlöpande vill ha information vartefter projektet framskrider, fyll i en intresseanmälan via vår hemsida så hör vi av oss!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad