Björnbärsvägen 5

Hälsinggården, Falu kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Bovieran Falun
Om föreningen
Avgift
5 680 kr/mån
Driftkostnad
9 300 kr/år
Pris/m²
28 678 kr/m²

SOM ATT BO PÅ RIVIERAN!

Äntligen finns nu möjlighet att förvärva en mycket fin, tilltalande trerumslägenhet i Brf Bovieran. Här erbjuds ca 87 välplanerade kvm med trivsam planlösning, generös takhöjd och härlig balkong. Bostaden är belägen på tredje våningen med fantastisk vy över den fina vinterträdgården. Från balkongen kan ni njuta av den sköna förmiddagssolen och det fria läget som vetter mot fin naturtomt. Förrådet är praktiskt beläget på samma våningsplan och naturligtvis finns hiss i huset. Bilen parkerar ni enkelt i carporten som tillhör lägenheten.

Här bor du i tropisk miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt. Låt inte årstiderna begränsa ditt välbefinnande. Här regnar det inte på midsommarafton, här finns heller ingen snö att skotta eller gräsmatta som måste klippas. Du kan istället spela boule med grannen, koppla av med en kopp kaffe under palmerna eller deltaga i någon aktivitet som ofta anordnas. Här är det alltid något på gång! Bovieran har en aktiv förening som planerar och genomför regelbundna aktiviteter för medlemmarna.

För att det ska vara enkelt för dig att bjuda hem dina vänner och bekanta på besök finns en gästlägenhet med eget pentry. Och om hela släkten dyker upp när du fyller år kan du duka upp långbord i festlokalen som också har ett komplett kök.

Bovieran är belägen i lugna omgivningar med skog, sjö och fin natur i närheten samt med fina promenadstråk runt hörnet. Med endast ca 5 minuters gångväg nås Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn med trevliga aktiviteter året om. I närheten finns även den fina badplatsen vid Roxnäs udde samt Rottnebyskogen med mycket fina motion- och skidspår. Hälsinggården är ett populärt- trivsamt och lugnt område med endast ca 4,5 km till Faluns centrum och allt vad stadskärnan har att erbjuda.

Ett unikt boende för er som är 55+. Bovieran i Falun är nybyggt 2016 och innefattar 48 lägenheter. Den gemensamma vinterträdgården är ca 1 600 kvm och är helt inglasad samt temperaturstyrd. Den rymmer frodig grönska i fyra karaktäristiska miljöer; tropisk, mediterran, japansk och skandinavisk miljö. Här finns näckrosdamm, porlande vatten, palmer, citrusträd, olivträd, vinrankor, stenpartier, blomsterprakt, boulebana och mycket, väldigt mycket mer. Här kan du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför. Den inglasade, tempererade vinterträdgården regleras av en klimatanläggning som håller trädgården komfortabel att vara i året runt. Med närmast oräkneligt antal växter, samtalsvänliga soffgrupper, meditativa zoner, mysiga stigar och med likasinnade grannar lever du här ett skönare, grönare och varmare liv.

ETT UNIKT BOENDE FÖR DIG SOM VILL BO BEKVÄMT I INSPIRERANDE OCH BEHAGLIG MILJÖ!

Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Helena Leonardsson

Svensk Fastighetsförmedling Falun
+46702798011