Jan Inghes Torg 32, 5tr

Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun Se på karta

8 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
2011
Förening
BRF Sjöstadskajen
Om föreningen
Avgift
4 133 kr/mån
Driftkostnad
13 080 kr/år
Pris/m²
120 134 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Ring ansvarig mäklare för visning.

Någon gång, då & då dyker ett tillfälle upp som man måste ta. Detta är ett sådant tillfälle.

Varmt välkommen att besöka denna fantastiska lägenhet med alla de rätta attributen. Lägenheten belägen på våning fem av sex har stora fönsterpartier i öster och söder. Terrassen om ca 40 kvm sträcker sig längs hela lägenheten som en vacker scarves för att sedan omfamna Hammarby sjö i ett perfekt söderläge.

Materialvalen är moderna och snygga i alla rum. Köket och vardagsrummet är i läcker öppen planlösning med naturlig möblering. Sovrummen ligger avsides och det större har en egen klädkammare.

Missa inte denna möjlighet att förvärva en riktig Sjöstadspärla.

I populära Henriksdalshamnen bor du med ett utmärkt läge med närhet till stadens stora utbud och puls men med lugnet runt hörnet med härliga promenadstråk som sträcker sig längs med kajen och vattnet.

Kommunikationerna i området är mycket bra, buss 71 går mellan Jarlaberg och Slussen med stopp vid både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. På behagligt avstånd finns både tvärbanan, som går mellan Sickla udde och Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen, och Saltsjöbanan, som går mellan Saltsjöbaden och Slussen. Dessa linjer planeras att byggas ihop under hösten 2017. Dessutom trafikerar den lokala färjan M/S Lotten mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Utbudet av restauranger och kaféer är både varierande och spännande, så ni behöver inte gå långt för att trivas. För att nämna några finns här Henricks med härliga uteserveringar sommartid, Dollys steak & burger för den hungrige och Pong med god asiatisk mat och buffé. Närbutiken Handlarn finner ni alldeles runt knuten och till Sickla Köpkvarter och Nacka forum går det enkelt att ta sig. I närområdet finns även bageri, förskolor och grundskolor, exempelvis förskolan Båtklubben, Ekbackens förskola, Lugnets skola och Vittra Sjöstaden. I områdena omkring Henriksdalshamnen finns även flera gymnasieskolor med olika inriktningar.

För den friluftsintresserade kan man vintertid åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Ehsan Sedagati

Notar
Mäklare Ehsan Sedagati, Notar
0709-99 79 07
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

  • 11
    dec
    Sön 11 dec kl. 14:45–15:15
    Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.