Kommande

Textilgatan 21, 3tr

Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun Se på karta

6 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2014
Förening
BRF Linjefarten 1
Om föreningen
Avgift
3 690 kr/mån
Driftkostnad
9 600 kr/år
Pris/m²
88 235 kr/m²
Kommande

• 46 MSEK av föreningens lån bundna till 0,74% fram till augusti 2026.
• Ca 8 MSEK i föreningens kassa
• Gym, bastu, biosalong samt föreningslokal i föreningen
• Föreningen äger marken
• Nära kommunikationer

I eftertraktade HG7 finns nu möjligheten att förvärva denna drömlägenhet på Textilgatan. Stilen är enhetlig och varje rum präglas av den moderna touchen som byggnadens arkitektur går i. De moderna materialvalen mixade med naturfärger och kökets lyxiga detaljer gör denna bostad väldigt unik och resultatet kan inte bli annat än enastående. Här bor du med riktig hotellkänsla där du som boende har tillgång till bekvämligheter såsom gym, torr- och ångbastu, biosalong samt hundspa.

Lägenheten är mycket lättmöblerad, tillsammans med de ljusa tonerna och stora fönsterpartierna känns bostaden väldigt luftig. Köket och vardagsrummet i öppen planlösning blir naturligt hemmets samlingspunkt och det perfekta rummet för härliga middagar med familj och vänner. Den inglasade balkongens generösa ytor erbjuder gott om plats för loungedel och där man kan njuta av kvällssolen.

Sovrummen osar lyx med ett underbart ljusflöde. Väggarna är vitmålade som harmoniserar med de ljusa parkettgolven. Från ett av sovrummen når du den stora och sociala balkongen i väst.

Sammanfattningsvis ett drömboende med hög standard.

Här bor du med ett fantastiskt läge där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området. På behagligt promenadavstånd ligger den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och på promenadavstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag och apotek. I området finns flera förskolor och grundskolor, exempelvis Vittra Lumapark och Sjöresan, Fryshuset och Sjöstadsskolan. I och omkring Hammarby Sjöstad finns dessutom flera gymnasieskolor med olika inriktningar. Här finns ett brett utbud av restauranger, för att nämna några finns här Texas Longhorn, sushirestaurangen Sushi Sun, Haga Tårtcompani där du kan njuta av en trevlig fika eller köpa hem nybakt bröd en lördagsmorgon eller varför inte gå över bron till Thai Boat för ett festligt restaurangbesök vid kajen. På en kort promenad över bron når du Ringen centrum med flertalet butiker samt den omtalade food courten Teatern där flera välkända kockar och en hyllad konditor satt sitt namn på restauranger med mat från världens alla hörn.

För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Vintertid kan man åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Ehsan Sedagati

Notar
Mäklare Ehsan Sedagati, Notar
0709-99 79 07
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.