Sågenvägen 28

Haninge Vendelsö, Haninge kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Förening
BRF Sågenvägen
Om föreningen
Avgift
5 269 kr/mån
Pris/m²
29 702 kr/m²

Mycket ljus och välplanerad 3:a på bekväma våning 2 i ett av få hus med hiss. Familjevänligt område som har allt och verkligen genomsyras av ett stilla lugn med ett blygsamt avstånd till skolor, dagis, kommunikationer och inte minst Haninge Centrum. Här finns det gott om plats för den som vill ha allt under ett och samma tak. Generös hall, två sovrum, renoverat badrum, bra kök med matplats för 4-6 personer samt ett stort vardagsrum med anslutande inglasad balkong. Lägenheten är fantastiskt fin och det är bara att flytta in.

BRF Sågenvägen är en mycket omtyckt och välskött förening som äger sin mark och har inga större planerade renoveringar i närtid, vilket är en stor trygghet för framtiden. I föreningen finns tvättstuga, en föreningslokal som går att hyra samt barnvagnsförråd/cykelrum. Alla medlemmar har självklart även ett källarförråd. Parkerings- och garageplatser finns i föreningen vilket är en stor hjälp i familjelivet.

Området är lugnt och fridfullt beläget där Sågenvägen slutar vilket innebär att det inte är någon genomfartstrafik. Här bor du med rogivande natur runt knuten och nära flera naturbad såsom Gårdens Bad på ca 10-15 minuters promenadavstånd, "Krokodilbadet" samt "Lycksjön". Samtidigt har du närhet till Stockholm city, med bara nån minuts promenadavstånd finner ni närmsta busshållplats.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Stensåsen

Notar
Mäklare Andreas Stensåsen, Notar
0708990456
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021