Häsängsvägen 35

Häsängen, Karlskoga kommun Se på karta

395 000 kr

450 000 kr -12 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70,3 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
Riksbyggen BRF Häsängen
Om föreningen
Avgift
4 952 kr/mån
Driftkostnad
8 664 kr/år
Pris/m²
5 619 kr/m²

Här på Häsängsvägen 35 välkomnas du av en mycket välplanderad och yteffektiv bostadsrätt!

En stor hall som inte känns liten och trång och har en praktiskt klädavhängning samt möjlighet till extra förvaring utöver de platsbyggda garderoberna som redan finns.
Köket har en bra yta och här är det inga problem med att ha sitt matbord för 4 personer och möjligheten till att sätta sin egen prägel genom en renovering finns även den möjligheten. Köket är väldigt välvårdat och är utrustat med dubbla kombinations kyl- och frysskåp, spis och fläkt.

Duschrummet ger dig som boende en bra känsla med klinkergolv och kakel på väggarna och duschrummet är anpassat med moderna glasväggar till duschen.

Sovrummen i bostaden är båda i bra storlekar där du får plats med dubbelsäng i båda rummen och i det ena sovrummet finns inbyggda garderober så du kan hänga upp kläderna på ett bra sätt direkt. I det andra sovrummet finns det lösa garderober som gör att du kan flytta om dem till önskad plats, så du får ditt rum precis som du önskar dig.
I vardagsrummet kan du möblera på lite olika sätt. Önskar du ett extra matbord utöver köket finns det plats här och tillsammans med matbordet får du även plats med soffgrupp och tv-möbel på ett bra sätt.

Bostadens balkong når du från vardagsrummet och ger dig som boende lite extra kvalité. Här sitter du efter jobbet och kopplar av och blir inte störd då balkongen är belägen mot föreningens baksida och grönytor. Här får du plats med ett mindre bord och två stolar.

I närheten av bostaden har du träningscentret Nordic Wellness med både träning och padel och påfarter för pendling mot både Kristinehamns-riktningen och för pendlingsvägar mot Karlskoga, Örebro och Degerfors. Med en cykeltur eller promenad når du Karlskogas centrum med dess utbud av butiker och restauranger.

Varmt välkommen till Häsängsvägen 35, en bostadsrätt med bra och trivsam planlösning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Andreas Persson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Andreas Persson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46709219762