Kadettgatan 64A

Helsingborg, Helsingborgs kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1966
Förening
HSB BRF Berga i Helsingborg
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
5 932 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
20 632 kr/m²

Välkommen in i denna välskötta trea på Berga. Här välkomnas man av en rymlig hall där man har gott om plats för hela säsongens ytterplagg. I denna välplanerade hall så har man bland annat det moderna, helkaklade badrum med lyxig design arbete som väcker liv. Med rökt glas får man ett badrum som har följt med tiderna, utan att glömma den dubbla kommod som sitter bredvid. Bredvid detta badrum leder hallen även in i det storskaliga vardagsrummet med inte bara plats för den stora soffgruppen, utan har utöver detta även plats för matsalsbordet. Det fantastiska parkettgolvet lyser upp hela lägenhet och bildar en varm hemkänsla. Denna sociala yta ger en fönster med utsikt ut mot innergården.

På andra sidan rummet hittar man ett sovrum med plats för säng och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Klätt med ett laminatgolv som mjukar ner tonerna i detta, som är det mindre av de två sovrummen. Här leds man vidare till det fräscha IKEA köket från 2019. Detta stilrena köket, med dess raka linjer och vita luckor bryts av, av den mörka laminatskivan och detaljer i form av maskinpark. Ett fullt utrustat kök som fortfarande låtaren en att ha plats med en ordentlig matplats. Vid samma utrymme som man kan sätta matbordet har man också nära utgång till balkong för de härliga sommar morgnar som man vill sätta sig för frukost, eller med dess plats, varför inte en sen ute middag?

Köket leder vidare tillbaka till hallen, där på motsatt sida från denna ingång så har man mastern. Detta sovrum har en fullstorleks garderob med skjut partier som dessutom har plats för den stora sängen. Denna generösa förvaring och mjuka toner med dess mörka laminatgolv och fondvägg bildar en skön atmosfär för en att vila sitt huvud.

Denna mycket välplanerade lägenhet har mycket att ge, från det stambytta badrum som ger den många år kvar, och den nya köket som fortfarande har sin garanti kvar på sig så har man en lägenhet designad att följa det moderna. Parkering och garage finns att hyra i närhet av byggnaden.

Välkomna hem!
_____________________

Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag . Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Sanja Dedic, på 0733-58 57 29 eller [email protected]

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
• Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
• Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Kontakta mäklaren

Sanja Dedic

Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
Mäklare Sanja Dedic, Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
+46733585729