Morellgränden 33

Bårslöv, Helsingborgs kommun Se på karta

1 195 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80,5 m²
Byggår
1991
Förening
Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 71
Om föreningen
Avgift
6 060 kr/mån
Driftkostnad
15 600 kr/år
Pris/m²
14 845 kr/m²

Välkomna till detta mycket trevliga radhus i bostadsrättsform. Radhuset ligger på en hörntomt med trädgård både på framsidan och baksidan av huset. På framsidan har man även en stor uteplats på träaltanen. Entréplan erbjuder två stora sovrum, en separat tvättstuga, ett badrum, ett renoverat kök , en stor klädkammare samt ett stort vardagsrum där man har utgången till uteplatsen på framsidan.

Ett toppenboende för familjen som vill åt villakänslan och där barnen kan springa fritt samt att det finns väldigt bra med förvaringsutrymmen då man har mycket plats i rummen, en stor klädkammare och förrådet bredvid bostaden som tillhör. Det är en väldigt lättskött och mysig trädgård som har en träaltan med plats till ett bord, spenderas en hel del tid här på somrarna när familj/vänner är på besök. Det finns flera fördelar med att just bo här, för att nämna några så har man en garageplats som tillhör och ingår i avgiften som även ligger nära bostaden och gör det otroligt smidigt om man har barn eller efter man har varit och handlat.

Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Emir Kadric

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Emir Kadric, Mäklarhuset Helsingborg
0764929820