Regementsvägen 12B

Helsingborg Se på karta

1 810 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Avgift
4 422 kr/mån
Pris/m²
23 205 kr/m²
Nyproduktion 

Två balkonger i olika väderstreck, två klädkammare och öppen planlösning. Den här trean har det lilla extra. Planerat tillträde kvartal 1 2021.

De två fantastiska balkongerna ligger i olika väderstreck där du kan njuta av morgonkaffet i solen på den ena och anordna middag i kvällssolen på den andra. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger utrymme för härliga middagar med familj och vänner. Köket är i traditionell vit kulör från Vedum med rostfria vitvaror. Mikro och diskmaskin gör det bekväma än lite mer bekvämare och ger dig tid över till roligare sysslor. Badrummet är ljust och helkaklat med handdukstork och tvätt utrustning som ger dig en praktisk och enkel vardag.

Tvärs över gatan från huset är både busshållplatsen och ICA-Maxi stormarknad beläget. Här bor du bekvämt både med och utan bil. Du kan enkelt ta dig in till centrala Helsingborg med buss eller bil och slipper bära matkassarna mer än några meter.

Köp ditt nya drömhem redan nu och bli granne till en fantastisk grönskande park med både lekplats och utomhuspool. Försäljningen är i full gång så se till att gå in på vår hemsida och anmäla ditt intresse redan idag. Välkommen till en ny verklighet!

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening