Henriksdalsringen 51 - Accepterat pris!

Henriksdalsringen, Nacka kommun Se på karta

3 100 000 kr

2 895 000 kr +7 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Byggår
1964
Förening
BRF Henriksdalshöjden
Om föreningen
Avgift
4 248 kr/mån
Driftkostnad
2 280 kr/år
Pris/m²
44 928 kr/m²

Snabbt tillträde - Kontakta mäklare för visning! Den här lägenheten erbjuder en mycket välplanerad planlösning med ett genomgående ljusinsläpp och fräscha ytor. Här finns ett stort och luftigt vardagsrum som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler samt matbord. Två stora sovrum med plats för förvaring, ena med inbyggd garderob. Köket är välplanerat och fullt maskinellt utrustat. Här får du även plats med matbord för 4-6pers. Stor och välkomnande hall med inbyggd förvaring och access till lägenhetens walk-in closet/förråd. Badrummet är stort och ljust med WC, badkar, handfat och tvättmaskin. Balkongen fångar upp många av dagens soltimmar och är riktad mot en lugn gata.

Här bor du i en bra och stor förening som 2017 köpte marken och som gjort relining 2013. I föreningen finns även tvättstuga, cykelrum, garage och vindsförråd.

Den stora innergården utgör under sommaren en grön och lummig plats med lekplatser, fotbollsplan, förskola, utegym, uteplatser och mycket mer. I närområdet finns även ytterligare förskolor och skolor. Upp på berget tar man sig lättast med 53:ans eller 55:ans buss (stadsbussar), för den som inte tar den egna bilen. Bussen går även på nattetid som buss nr 93. Här finns gott om gatuparkering och garageplatser i olika storlekar. Med endast ett par minuters promenad nås Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. För den som önskar shopping med gott utbud av butiker, caféer och restauranger är Sickla köpkvarter, och inte minst Södermalms rika utbud, aldrig långt bort. Närheten till naturen är oslagbar. Många fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjökvarns kaj väntar på att upptäckas.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andrea Enström

Notar
Mäklare Andrea Enström, Notar
0723016160
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

  • 21
    aug
    Sön 21 aug kl. 14:30–15:00
    Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.