Gösta Berlings Gata 10

Hisings Backa, Göteborgs kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,3 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1969
Förening
HSB BRF Backadalen i Göteborg
Om föreningen
Avgift
5 306 kr/mån
Driftkostnad
3 907 kr/år
Pris/m²
28 197 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** En bostad i världsklass där interiören går helt i elegant stil där gränsen mellan ute och inne suddas ut, denna stora och härlig genomgångstrean på våningsplan 3 av 3 erbjuder härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna vilket ger en underbar luftig känsla och med två väderstreck som följer solen från morgon till kväll. Här kan du sitta och njuta av goda sommar tider eller bara vila ögonen med utsikt över grönskan och så långt ögat kan nå. Inomhus är stämningen varm och avslappnad och planlösningen är praktisk liksom färgvalen. Vita och ljusa färger dominerar såväl väggar som tak, vilket gör det enkelt för dig att välja färger och mönster på textil och möbler.

Den delvis öppna planlösningen ger en optimal golvyta och skapar en mycket social och trivsam atmosfär, vilket du omedelbart upplever då du kliver innanför huvudentrédörren genom vacker parkettgolv och god ljuskälla. Förutom att man skapat ett vackert hem, med magnifika sällskapsytor och otroligt mysig atmosfär så har man även lyckats få en funktionell, bekväm och avslappnande miljö för både barn och vuxna. "Här känns inte låten med Grönwalls, här vill jag bo långt frånvarande".

OBS: Till lägenheten finns ett rymligt källarförråd samt så ingår P-plats i avgiften.

Föreningen är mycket välskött och ordningsam. Till föreningens gemensamhetsutrymmen hör förutom den trevliga innergården en fräsch tvättstuga, bastu, hobbyrum samt övernattningslägenheter med mycket mer. Hem till Gösta Berlings gata 10 - mindre än kvarten ifrån hjärtat/city Göteborg med närhet till Selma Lagerlöfs torg.

OBS! ** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Hjärtligt välkommen! (En bostad som måste upplevas på plats).

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Anh Nguyen, Husfoto
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Kontakta mäklaren

Labinot Aruqaj

Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
Mäklare Labinot Aruqaj, Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
073-702 28 11
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas