Heidenstams Gata 9

Hisings Backa, Göteborg Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 8, hiss finns
Byggår
1971
Förening
Riksbyggen BRF Blå Staden
Om föreningen
Avgift
5 131 kr/mån
Driftkostnad
4 900 kr/år
Pris/m²
24 938 kr/m²
Antal besök
3 214
Dagar på Hemnet
14

** VÄLKOMNA HEM TILL DET BÄSTA LÄGET I BLÅ STADEN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING **

Denna otroligt fina trea om 80 kvm, på en bekväm våningsplan 1 av 8 och med absolut bästa läge i Blå Staden känns betydligt större tack vare den suveräna planlösningen som välkomnar er att kliva rakt in till denna generösa hem. Denna oas är dessutom nyligen totalrenoverad från golv till tak, topp till tå. Här fick design, finess och lust ta plats, här var omtanke självklart men också nytanke i de materialval som användes.

Redan vid första ögonkastet när du öppnar entrédörren slås du av den fantastiska utsikt in till bostadens härliga rymd med sin välbetänkta planlösning och vackra ekparkettgolv som knyter bostaden till en alldeles harmoni. Utöver ett helt nytt, exklusivt och mycket stilfullt boende är läget väldigt attraktivt, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark.

Föreningen är mycket välskött och ordningsam. Till föreningens gemensamhets-utrymmen hör förutom den trevliga innergården en fräsch tvättstuga, bastu, träningslokal, hobbyrum samt övernattningslägenheter med mycket mer.

Välkommen till en bostad med stora kvaliteter, elegant totalrenoverad och med balkong i härligt solläge, i lugna Heidenstams Gata 9 - mindre än kvarten ifrån hjärtat/city Göteborg med närhet till Selma Lagerlöfs torg.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 3
    dec
    Tor 3 dec kl. 18:15–18:45
    Bokad visning - Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.