Balladgatan 35

Högaholm, Malmö kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 8, hiss finns
Byggår
1971
Förening
HSB BRF Högaholm i Malmö
Om föreningen
Avgift
4 454 kr/mån
Driftkostnad
960 kr/år
Pris/m²
19 571 kr/m²

Här erbjuds en öppen och hemtrevlig lägenhet där ljuset leker mellan rummen och skapar en lättsam känsla. En bostad i fantastiskt fint skick där det bara är att flytta in.

Den funktionella och välplanerade hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett lättmöblerat och välplanerat vardagsrum samt ett stort och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, mörka skåpluckor och plats för upp till åtta personer. Det första sovrummet är stort och ljust och har plats för dubbelsäng och plats för garderob. Utöver det finns ett till sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är stort och smakfullt med toalett, kommod och duschkabin. Dessutom har bostaden en praktisk och fräsch gästtoalett.

Hsb brf Högaholm är en välskött, solid och lågt belånad förening med god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, hobbyrum, grillplats, gym och bastu.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Mohammad Omran

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Mohammad Omran, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
0727-44 98 66