Storgatan 53

Höganäs kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1959
Förening
Riksbyggens BRF Höganäshus nr 2
Om föreningen
Avgift
3 941 kr/mån
Pris/m²
25 608 kr/m²

Detta boende vänder sig till den lilla samt den stora familjen. En otroligt välplanerad trerumslägenhet med avskilda sovrum, rejält badrum, funktionellt kök samt ett socialt vardagsrum. Ljusett är något som fångar er direkt när ni öppnar ytterdörren och hallen är rymlig och erbjuder bra med plats för förvaring. Vidare in i bostaden har ni till vänster från hallen det första sovrummet vilket är rymligt och väl planerat. Vidare har ni badrummet med handfat, wc, dusch och tvättmaskin. Därefter tar ni er vidare till köket vilket är praktisk med gott om arbetsytor och plats för förvaring. Köket inrymmer även en matplats. Full maskinell utrustning med kyl, frys, diskmaskin, spis, ugn och spisfläkt. Vidare når ni det härliga vardagsrummet vilket är socialt och luftigt. Stora fina fönsterpartier tillför bra med ljus till rummet, vardagsrummet inrymmer både matplats och soffgrupp. Från detta rum har ni även utgång till den rogivande balkongen där ni kan njuta av grönskande omgivningar och lugnet! Sist når ni det andra sovrummet vilket är rymligt med plats för dubbelsäng. Detta är ett boende som måste upplevas på plats. Varmt välkomna hem!

I denna delen av Höganäs bor ni centralt och bekvämt, med närhet till ett stort service utbud. Ett familjevänligt och trivsamt område med fina gång- och cykelvägar, stora grönområde, lekplatser och här ligger även en omtyckt förskola och en grundskola till och med årskurs nio samt gymnasieskola. En kort promenad bort har ni stranden och runt hörnet finner ni även Höganäs busstorg.

Välkomna till hem!

Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linda Gasslander, på 0704 33 16 70 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Linda Gasslander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Linda Gasslander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0704331670

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.