Odengatan 35

Höganäs Övre, Höganäs Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Höganäs Öfre 1798
Om föreningen
Avgift
4 027 kr/mån
Driftkostnad
15 144 kr/år
Pris/m²
24 080 kr/m²
Antal besök
845
Dagar på Hemnet
2

Äntligen är ett av de nyproducerade och omtyckta bostadsrättsradhusen från Veidikke till försäljning! Ett unikt boende i två etage med läcker planlösning där en stor del av det rymliga vardagsrummet är öppet hela vägen upp till nock mot det öppna loftet. Här bor man snyggt, bekvämt och underhållsfritt!

Boendet, som är uppfört så sent som 2017, fördelar sig på 87 kvm och erbjuder en egen liten trädgårdstäppa i ett soligt söderläge, en uppfart precis utanför dörren med plats för en bil samt ett stort tillhörande förråd.

Bostaden i sig är väldisponerad och erbjuder hög klass rakt igenom. En modern och smakfull pärla som erbjuder stora och sociala sällskapsytor med öppen modern planlösning mot kök och vardagsrum. Genom trappan från vardagsrummet når man bostadens unika loft om närmare 20 kvm. Ett fantastiskt utrymme som kan fungera allt ifrån ett extra sovrum, tv-rum, ungdomsrum, hemmakontor. Här finns alla möjligheter! Uppskattar man hellre en stängd våning går givetvis det att lösa med ganska små enkla medel.

Från köket har man utgång till bostadens härliga baksida med anlagt trädäck och en trädgårdstäppa som ebbar ut mot omgivningens grönytor precis invid. För de som drömmer om ett uterum är uteplatsens hörna perfekt för detta. Utöver detta finner vi ett bra sovrum med god förvaring, ett rymligt badrum med egen tvättavdelning samt en perfekt hall med goda avhängningsmöjligheter.

Här omgärdas man av dagis, lekplatser och parker precis utanför dörren. Havet når man på 10 minuters gångavstånd och ett stenkast från ytterdörren finner vi ett stort utbud av service och livsmedelsbutiker. Ett klockrent boende för den som är ute efter en underhållsfri och fin bostad med radhuskänsla.

Läs mer hos mäklaren
3Etage i Höganäs AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.