Nyproduktion

Guldmyntsgatan 44

Högsbo, Göteborg Se på karta

3 580 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Avgift
4 349 kr/mån
Pris/m²
43 133 kr/m²
Nyproduktion

55+ seniorboende. Stor uteplats, rymligt kök och ett badrum samt gäst-WC. Välkommen till en trea med alla bekvämligheter och fina materialval. Inflyttning under 2021.

För dig som fyllt 55 år välkomnar denna luftiga trea, köket är genomtänkt med en perfekt blandning av funktionell förvaring, energisnåla vitvaror och arbetsytor att breda ut sig på. I badrummen är det gott om plats och självklart finns här både tvättmaskin och torktumlare – allt för att underlätta i vardagen. Lägenheten har också en gäst-WC.

I huset finns det också en gemensamhetslokal, där du och dina grannar kan ordna middagar och andra aktiviteter tillsammans. Självklart kan du även boka lokalen för egna bjudningar och kalas, om ni är fler än vad som får plats hemma. Vid lokalen finns det dessutom en övernattningslägenhet, så att dina tillresta vänner kan stanna över om de skulle vilja.

Du hittar all tänkbar service inom en radie av 500 meter. Bara en kort promenad ner för gatan ligger Axel Dahlströms torg. Där ligger bland annat en personlig ICA-butik med stort utbud och en manuell delikatessdisk där du hittar allt du behöver för att sätta guldkant på vardagen. På torget finns också ett par restauranger, apotek, bank, cykelbutik, bibliotek, frisör och ytterligare några butiker, bland annat en skomakare.

I kvarteret finns trevliga gångbanor genom mindre skogspartier. Men framförallt har du nära till fantastiska rekreationsområden som Slottsskogen och Ängårdsbergen. Så om du gillar att promenera i naturen är läget extra bra.

Huset uppfyller moderna och högt ställa krav på tillgänglighet, innemiljö, energieffektivitet och miljöanpassning. Solceller på taket är ett exempel på åtgärder som gjorts ur hållbarhetssynpunkt.

Varmt välkommen att boka privat visning!

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019