Kungagårdsängen 32

Hovås, Göteborgs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1998
Förening
HSB BRF Båtsmansängen i Göteborg
Om föreningen
Avgift
5 591 kr/mån
Driftkostnad
18 204 kr/år
Pris/m²
48 133 kr/m²

Med utmärkt och lugnt läge lockar attraktiva Kungagårdsängen i Hovås. Med lummiga omgivningar, trygga små gatustråk och närhet till sprudlande Nya Hovås är detta en fantastisk plats att bo på. I detta hem samsas det bästa i villa- och lägenhetsform med känslan av att bo i radhus men med fördelarna att bo i bostadsrätt.
Trivsamma och rymliga sällskapsutrymmen erbjuds i kök och vardagsrum som dessutom ligger i anslutning till bostadens generösa utomhusmiljö med altan och grönytor. Förutom uteplatsen på husets baksida med privat och insynsskyddat läge så finns även en stor stenlagd uteplats på husets entré sida. Detta gör att du kan njuta av sola hela dagen eller svalka dig i skuggan under varmare sommardagar. Rumsfördelningen är genomtänkt med två sovrum, stort badrum med tvättavdelning och generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum. Förvaringen löses smidigt i ett stort isolerat förråd på husets framsida samt ett verktygsförråd på baksida. Till bostaden hör också en garageplats. Välkommen hit och låt dig upptäcka lugnet och trivsamheten på Kungagårdsängen 32.

Ett mycket attraktivt kvarter som lämpar sig utmärkt för den yngre såväl som den äldre. Här bor du med närheten till servicebutiker, restauranger, gym i Nya hovås samt promenadstråk i skogen, havets klippor och salta bad ett stenkast bort. Kollektivtrafiken tar dig snabbt till citypulsen i Göteborg, Frölunda eller Sisjön. Vill du inte åka buss finns det cykelbanor hela vägen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Kontakta mäklaren

Linnea Westbeck

Bjurfors Väster
Mäklare Linnea Westbeck, Bjurfors Väster